Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Значи сега додека не заврши Светското не се очекува нов трансфер или подобро да не се случи оти со тие што не поврзуваат ич не ми се интересни..

Алекс Сандро и Бејл не ти се интересни?

Преговорите за Тоби се засега во застој...ние даваме конечни 55м фунти, Тотенхем бара повеќе.
Затоа ја следиме ситуацијата со Ленгле.

Инаку Рашфорд со последната изјава дека Меси е најдобар тикви ќе добие уште еднаш подароци од Кики[emoji16][emoji16][emoji16]

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Не само за него, туку очигледно Керик работел и со другите мисири затоа што асистенциите на Лукаку почнаа да се нижат баш по овој период. Нели имаше изјавено дека им зборел нонстоп, кога ќе го видат дека се извлекува со топката на десно крило, да улетаат во шеснаесетникот и тој ќе ги најде.

Не знам дали е до аголот од кој што е снимано ама некако многу нежен ако од ова се повреди. Читам лекарот на Бразил рекол дека не е ништо сериозно ама вакви стартови секоја утакмица ги има во ПЛ, ќе мора малку да се исчеличи ликов.

Во Франција се појавиле шпекулации дека се интересираме сериозно за Ленгле ама и Барселона е заинтересирана и дека Абидал ќе се сретнел со играчот. Освен сигурен првотимски статус бидејќи освен Баји другото се кретени и поголема плата, не знам што би можеле да понудиме повеќе од Барселона, така што мислам дека џабе маката со него. Нека им платат на кокошките за Тоби колку и да бараат и да не се замараме веќе.

Не знам дали е до аголот од кој што е снимано ама некако многу нежен ако од ова се повреди. Читам лекарот на Бразил рекол дека не е ништо сериозно ама вакви стартови секоја утакмица ги има во ПЛ, ќе мора малку да се исчеличи ликов.

Во Франција се појавиле шпекулации дека се интересираме сериозно за Ленгле ама и Барселона е заинтересирана и дека Абидал ќе се сретнел со играчот. Освен сигурен првотимски статус бидејќи освен Баји другото се кретени и поголема плата, не знам што би можеле да понудиме повеќе од Барселона, така што мислам дека џабе маката со него. Нека им платат на кокошките за Тоби колку и да бараат и да не се замараме веќе.

Првата слика.

But his latest comments were the clearest indication that he is ready to leave Real, who will demand in excess of £100m for him.

Mourinho sees him as an ideal fit for the right of his attack - a position that was a problem throughout last season.

Ronaldo would expect to play as a central striker, but Mourinho is not looking for top class competition for Lukaku, who was so impressive in his first season at the club.

United are also monitoring Willian’s situation at Chelsea, but Bale would be a commercial dream for Woodward and investors on the New York Stock Exchange.

Ова е извадок од статијата на МЕН и дека Бејл во моментов е каде каде подобра инвестиција од Роналдо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom