Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Млад е уште. Позицијата не му е фиксирана. Јест да му е левата страна приоритетна, но до крај којзнае што може да испадне.

Рашфорд пример почна 9ка, за на крај лево крило да испадни. Марсијал исто така.

Цената е смешна реално и може да се ризикува зошто да не.

Млад е уште. Позицијата не му е фиксирана. Јест да му е левата страна приоритетна, но до крај којзнае што може да испадне.

Рашфорд пример почна 9ка, за на крај лево крило да испадни. Марсијал исто така.

Цената е смешна реално и може да се ризикува зошто да не.
Дека ќе биде десно крило, нема да биде ама има квалитет, плус ако му се додаде дрскоста, наследена од татко му, си ги вреди парите.
Реално он во прв тим во Јунајтед може асално да заигра за 2-3 години, кога позицијата на која ќе игра појасно ќе му биде дефинирана.
Како што викаш за тоа време кој знае кај ќе се пронајде? Може и десетка да испадне.

Ако се уверени дека навистина е потенцијал, подобро да го земат на 18 и за 10 милиони отколку на 25 за 250. Нека го пуштат на позајмица ако ништо друго.

Мада двајца везњаци и одбранбен треба да биде приоритет летово.

Ако се уверени дека навистина е потенцијал, подобро да го земат на 18 и за 10 милиони отколку на 25 за 250. Нека го пуштат на позајмица ако ништо друго.

Мада двајца везњаци и одбранбен треба да биде приоритет летово.

И десно крило. :icon_lol:

Што сте запнале со тоа десно крило?
90% од екипите играат без класично десно крило, па уво не ги боли, останаа уште 5-6 класични десни крила во топ лигите, умре таа поделба!

Што сте запнале со тоа десно крило?
90% од екипите играат без класично десно крило, па уво не ги боли, останаа уште 5-6 класични десни крила во топ лигите, умре таа поделба!

Која поделба умре? Потребен е пробивен играч кој ќе игра по десната страна, кој може да нафрли и да шутира на гол. Дали ќе го викаш десно крило, десен батак или десна патика малку важно.

Јас тврдам дека Алексис мора да игра таму, ќе му текне и на Мурињо дека вака нема да оди. За волја на вистината, на мечот со Хадерсфилд Алексис повеќе играше зад шпицот отколку лево, може полека полека да стигне и до десната страна.

Која поделба умре? Потребен е пробивен играч кој ќе игра по десната страна, кој може да нафрли и да шутира на гол. Дали ќе го викаш десно крило, десен батак или десна патика малку важно.

Јас тврдам дека Алексис мора да игра таму, ќе му текне и на Мурињо дека вака нема да оди. За волја на вистината, на мечот со Хадерсфилд Алексис повеќе играше зад шпицот отколку лево, може полека полека да стигне и до десната страна.
Мене најопасно некако ми делува Алексис зад шпицот

Фри рол зад Лукаку и нека ора и лево и десно. Да има слобода во системот како што ја има Меси во Барса. Лево мора Марсијал. Нека е и Лингард/Мата во системот со тоа што ќе се подесно ориентирани.

На времето се знаеше левак - лево крило...деснак - десно крило.
Сега деснак игра лево...а левак десно...сакале да шутираат на гол...му ибам тоа шутите.
Така да...да си бараме левак..или некој шо игра со двете..оти нишо не бидува..

:LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:

Умре поделбата, лево, десно крило, па дури и класичните центарфори ќе ги снема за некое време!
Ќе ти биде некој како Кики или друга варијанта Варди центарфор.
Играта стана многу поподвижна и бара универзалност,на целиот тим.
Пеп не од каприз го избрка Харт, туку дека беше еднодимензионален!
Ќе потроши милијарда на одбрамбени играчи ама ќе направи флексибилна и одговорна задна линија. Кога ќе се отараси од Агуеро таков ќе му биде и нападот.
Тоа е моделот кон кој ќе се оди, сакале ние или не.
Кај нас , кај ќе игра Санчез мислам дека и Мурџо не знае ама ако се остане со оваа поставеност, ќе оди јабана или Марсијал или Лукаку.
Ако проба да ги игра тројцата, ќе останеме без организатор . Погба е неодговорен за таа улога.
А дека Санчез ќе го отера на десна страна, тешко! Ќе си остане он со фрирол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom