Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Pogba treba da igra vo napad kako Alexis, direktno i bez glupiranja, znam deka go ima talentot. Ako nisto drugo vakvite driblanja nosat prekini.

Да го пофалиме и Смолинг денес, одигра одличен натпревар. (ако не зеаебе нешто до крајот)
Многу имаше работа одбраната денес па уште да заебе нешто фали.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Погба да се залага како Санчез друг фудбал ке гледаме.

не ми текнува дур беше во Арсенал дали истиов ќотек го јадеше Санчез ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Добро бе знае ли некој кај нас да шутне нормален пенал. Сега Санчез имаше ооооогромна среќа. Ама и он заедно со целиот тим треба да вежбаат шутирање пенали. И тоа едно месец дена.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
За пенали Мата беше прва виолина едно време и со супер процент , сега има поплатени од него и за да си ги заработат парите или да си го задоволат егото, они се на ред!

Fellaini ruled out until end of March after undergoing surgery this morning on external meniscus, according to Mourinho #mufc

:tapp:

транспарентот со кучињата на ОТ е најлошото нешто што му се случило на стадионот а рачунајте бомбардиран бил во втора светска

ете го Мики со две асистенции...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

транспарентот со кучињата на ОТ е најлошото нешто што му се случило на стадионот а рачунајте бомбардиран бил во втора светска

Енд иц гон.

[DOUBLEPOST=1517714344][/DOUBLEPOST]Го има некој гледано малиот што напаѓач е?

Последно уредено:
Енд иц гон.

Малиов е така така, има потенцијал ама сеуште е зелен.
Може играат на карта педигре;)
Ама од тоа што видов и он тегне на лево повеќе!

И јас тоа што го имам од Клајверт гледано претежно е лево позициониран.

Сакам Мурињо да го проба Алексис стрикно десно. Вчера во еде период кога се смена со Мата направи мн добра работа со Валенсија.

Ако продолжи лево ги лимитира само Марсијал кој е во добра форма и Рашфорд, а десно пак боранија сме.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Енд иц гон.

неколку пати го иам гледано, у кратко црти нешо налик Раш е
али за сумава шо се спомнува вреди да се собере

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom