Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Лукаку надвор Марсијал на негово место, Алексис 9ка...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Све је залудно кога Лингард ти игра 10-ка...

Иначе, убава експертиза на одредени членови. Втор натпревар по ред Санчез е на десна страна. :aplauz:

Све је залудно кога Лингард ти игра 10-ка...

Иначе, убава експертиза на одредени членови. Втор натпревар по ред Санчез е на десна страна. :aplauz:
брат само Лингард игра фудбал од нашиве не зезај... колку само неупотреблив коњ иаме напред то нешо невозможно е...

Ми текнува на мечот со Евертон кога Лукаку беше повреден, а игравме со 3-ца во средина. Игравме фудбал по земја, пасови, отварање, триаголници.

Ова сега е, дај му ја на Санчез по секоја цена. Смолинг цел живот нема пробано дијагонала кон лево крило, сега и тоа го прави зашто Санчез е таму. И мајке ти, кој игра десно крило во поставава, знае некој?

Ми текнува на мечот со Евертон кога Лукаку беше повреден, а игравме со 3-ца во средина. Игравме фудбал по земја, пасови, отварање, триаголници.

Ова сега е, дај му ја на Санчез по секоја цена. Смолинг цел живот нема пробано дијагонала кон лево крило, сега и тоа го прави зашто Санчез е таму. И мајке ти, кој игра десно крило во поставава, знае некој?

Никој, сите бегаат кон средината и налево. Ова е еден од најлошите натпревари на Јунајтед оваа сезона, тотално без концепт. Мурињо скроз се има изгубено.

Мора да го седне Лукаку на клупа, а Рашфорд да го внесе место него. А и Погба мислам дека треба да влезе место Мата.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Каков е овој фудбал што играме бе луѓе, знае некој? Каква е оваа срамна претстава?! Па зар овие играчи се едни од најплатените во светот? Ова е ниво на Ванарама лигите во Англија. Страшно е колку може да направат да ти се одмили и утакмица и се. Па и на трибини мртвило, ко пријателска да играат :tapp:

брат само Лингард игра фудбал од нашиве не зезај... колку само неупотреблив коњ иаме напред то нешо невозможно е...

Изгледа различна дефиниција за играње фудбал имаме. Трчање и пресинг е промил од играње фудбал.
Лингард ни тој месец коа се распука со голови не играше фудбал, не па сега.

Санчез ако остане неповреден утакмицава арно ке е

Sent from my iPhone using Tapatalk

Бев убеден дека ќе ја промаши.

Изгледа различна дефиниција за играње фудбал имаме. Трчање и пресинг е промил од играње фудбал.
Лингард ни тој месец коа се распука со голови не играше фудбал, не па сега.
изглеа и Санчез има различна дефиниција за фудбал од цела наша екипа :)

изглеа и Санчез има различна дефиниција за фудбал од цела наша екипа :)

Има... камо мурџо да го гледаше фудбалот како што го гледаат Санчез, Марсиал, Мата... Немаше ваков канцер од фудбал да глеаме. :)

Добро бе знае ли некој кај нас да шутне нормален пенал. Сега Санчез имаше ооооогромна среќа. Ама и он заедно со целиот тим треба да вежбаат шутирање пенали. И тоа едно месец дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom