Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Уште не ми се верува :pos:

Исто и мене не ми се верува иако е скоро официјално веќе неколку дена. Предобар играч земаме...Уште Мурињо да го вади максимумот од него и ...

има бе другар.. има.. зашо да нема допирна точка ?? хинт Барса.. шо ми "хинташ" за ван Перси... сакаш и јас хинт да ти дадам за да ти се појасни работите еве, хинт Пеп уше еден хинт Сити... исто како шо знаеа и врапчињата дека Кутињо ќе оди во Барса знаат истите тие врапчиња дека Алексис ќе иде во Сити... јас не знам зашо воопшто размислувате за Алексис...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Тука те чекав :ROFLMAO:

Alexis Sanchez in 2010: “I want a big club, Inter or Manchester United. United? I like English football because it's fast, they never stop, like me. However, I have a contract with Udinese until 2015.”

Штета што тогаш замина во Барселона само ајде, бетер лејт ден невр :D

Тоа што не може да се купи со пари, може со многу пари :D Дали конечно ја добивме 7-ката што ја чекавме толку долго време? Останува да видиме. Ги има сите предиспозиции да блесне во Јунајтед, пошто ќе биде стартер скоро на секоја утакмица, брз е, има искуство од ПЛ, што би се рекло готов играч на тацна, само да се искористи. Конечно и Лукаку очекувам да добива повеќе употребливи топки. :roker: Браво за мастермајнд-овите што работат во позадина, штом успеале да договорат ваков трансфер.

И бам го гледаш Санчез договорен [emoji14]

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Санчез би бил најдоброто можно засилување за Манчестер, ама после Ван Перси нема никаква шанса тоа да се случи. А како би легнал по десната страна наместо Лингард.

Ми се мота оваа мисла долго низ глава ама овој шпиртосаниов од Арсенал тешко дека ќе даде амин ! Инаку Санчез у овој момент би ни вршел работа подобро него рецимо Р7 ;) .
Колку да ви напомнам за влијанието на некои членови на фан клубов, на трансфер политиката на Јунајтед(y)
П.С. Постовите се од пред повеќе од пола година!

Колку да ви напомнам за влијанието на некои членови на фан клубов, на трансфер политиката на Јунајтед(y)
П.С. Постовите се од пред повеќе од пола година!

Нејќам да се фалам, ама со Еди сме пријатели од поодамна. За Мемфис го насамрив јако, ама сега пак ме послуша:icon_lol:

28-ми Мај 2017
Јако би било и ние да се вмешаме за Санчез како со РВП.

19-ти Јули 2017
И бам го гледаш Санчез договорен [emoji14]

31-ви Август 2017
Сета среќа што го лапнавме Лукаку во Јули. Колку забегаа цениве можда и над 100 ќе требаше да искешираме.

Исто и Погба во годинашново лудило комотно ќе ни го мавнеа за над 100ка.

Паметно одиграно трансфер лето на Мурињо. Навреме купени играчи од есенцијална потреба. Десно крило исто така многу важна позиција што не ја испазаривме, но немаше на пазарот адекватно десно крило и добро е што не се експериментираше со нешто. Имаме сепак играчи кои ќе покриваат таму во Мата/Мики/Џеси/Рашфорд/Марсијал.

Наредно лето да се обидеме со Санчез на фри да го лапниме. Гризман исто, мада со актуелниве цени Гризман ќе може и премногу да не кошта.

И од 3-ти Јануари 2018
Мора Ед да тргне и по Санчез и по Озил. Замислете каква разлика би било тие двајца да ги заменат Мики и Мата на пример.

:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Што била работата што толку чекавме да го објават, они да ти го учеле пијано да свира.

За тие пари ќе свири и кавал ако треба. :icon_lol:

Ако не се лажам,пред некој месец прочитав инфо дека хоби му било ова.Колку е точно...не ме интересира. :icon_mrgr:
Колку плата и траење на договорот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom