Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Bordeaux, Nantes, OGC Nice, Real Betis & #MUFC are interested in signing Lucas Moura. But all interested clubs want a loan and PSG want to sell. Lucas Moura is only interested in Manchester United. (Téléfoot) https://t.co/44Cmh1inla

Дечко како да ти кажам ама тој брод ти исплови 2012 некаде. Со среќа нека ти е играњето низ арапски маала.

С

Слоредбата нема допирна точка.
Хинт...Ван Перси.
има бе другар.. има.. зашо да нема допирна точка ?? хинт Барса.. шо ми "хинташ" за ван Перси... сакаш и јас хинт да ти дадам за да ти се појасни работите еве, хинт Пеп уше еден хинт Сити... исто како шо знаеа и врапчињата дека Кутињо ќе оди во Барса знаат истите тие врапчиња дека Алексис ќе иде во Сити... јас не знам зашо воопшто размислувате за Алексис...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Брејј Бордо, Нант, Ница, Бетис и МАНЧЕСТЕР. :D:D:D:D
Жими Стојна Манчестер, си крева популарност така. Овој ни со стап не треба да се допре, не па да се купи.

има бе другар.. има.. зашо да нема допирна точка ?? хинт Барса.. шо ми "хинташ" за ван Перси... сакаш и јас хинт да ти дадам за да ти се појасни работите еве, хинт Пеп уше еден хинт Сити... исто како шо знаеа и врапчињата дека Кутињо ќе оди во Барса знаат истите тие врапчиња дека Алексис ќе иде во Сити... јас не знам зашо воопшто размислувате за Алексис...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Мислев алудираш на тоа дека сме ривали нема да го дадат...
А за тоа за у сити...да..генерално сите мислиме дека е done deal..
Мене искрено ми е на мерак уште од удинезе батево кога го бараШе стариот..штета што потоа место него го купивме циганот Ди Марија..

Нешто најдобро што би можело да се случи е Роналдо да се врати назад, и 100милиони се исплаќаат, има сигурно уште 3 сезони на топ ниво а и ќе ги вратиме парите брзо, исплатлив трансфер..

Нешто најдобро што би можело да се случи е Роналдо да се врати назад, и 100милиони се исплаќаат, има сигурно уште 3 сезони на топ ниво а и ќе ги вратиме парите брзо, исплатлив трансфер..
Да бе, се геријатрија ќе собираме.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Стручњаче па он е подобар од 98% од играчите што ги имаме
Па и Златан беше пред да се повреди. Амо одкога се повреди само за сликање служи.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom