Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сериозно ова???Зш бе не загризуваме за Санчез..
Скрос.сериозно ова???
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
зашо не тргнавме по Кутињо рецимо?Скрос.
Слоредбата нема допирна точка.зашо не тргнавме по Кутињо рецимо?
има бе другар.. има.. зашо да нема допирна точка ?? хинт Барса.. шо ми "хинташ" за ван Перси... сакаш и јас хинт да ти дадам за да ти се појасни работите еве, хинт Пеп уше еден хинт Сити... исто како шо знаеа и врапчињата дека Кутињо ќе оди во Барса знаат истите тие врапчиња дека Алексис ќе иде во Сити... јас не знам зашо воопшто размислувате за Алексис...С
Слоредбата нема допирна точка.
Хинт...Ван Перси.
Жими Стојна Манчестер, си крева популарност така. Овој ни со стап не треба да се допре, не па да се купи.Брејј Бордо, Нант, Ница, Бетис и МАНЧЕСТЕР.![]()
Мислев алудираш на тоа дека сме ривали нема да го дадат...има бе другар.. има.. зашо да нема допирна точка ?? хинт Барса.. шо ми "хинташ" за ван Перси... сакаш и јас хинт да ти дадам за да ти се појасни работите еве, хинт Пеп уше еден хинт Сити... исто како шо знаеа и врапчињата дека Кутињо ќе оди во Барса знаат истите тие врапчиња дека Алексис ќе иде во Сити... јас не знам зашо воопшто размислувате за Алексис...
Да бе, се геријатрија ќе собираме.Нешто најдобро што би можело да се случи е Роналдо да се врати назад, и 100милиони се исплаќаат, има сигурно уште 3 сезони на топ ниво а и ќе ги вратиме парите брзо, исплатлив трансфер..
Да бе, се геријатрија ќе собираме.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Стручњаче па он е подобар од 98% од играчите што ги имамеДа бе, се геријатрија ќе собираме.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Па и Златан беше пред да се повреди. Амо одкога се повреди само за сликање служи.Стручњаче па он е подобар од 98% од играчите што ги имаме