Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Наредно подобро, едино ако Трамп го објави играчот, не гледам ова со пијаново како ќе биде надминато :D
Пуштиле уште две видеа, едно е behind the scenes, другото е со дрон на ОТ, стајте ги :D

P. S. Ај чао

Сликава од кадевечер студентска забава у Б2.

Добро бе пријателе дај барем потруди кога пробуваш да кажеш доскочица некоја.Ми се повраќа од тебе последниве недела дена кога ќе го отворам фан клубов.

Добро бе пријателе дај барем потруди кога пробуваш да кажеш доскочица некоја.Ми се повраќа од тебе последниве недела дена кога ќе го отворам фан клубов.
I guess thats what you deserve

Празна му е таа лејката ко батерија на алкател,шо да праи.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Празна му е таа лејката ко батерија на алкател,шо да праи.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Страшно глуп човек.Рачунај глуп на квадрат, ем глуп ем и интересен се праи.Отров у пичку матер

На видеото е докторот од времето на стариот, ама го нема на теренот веќе.

Уште е тука, баш на некој од последните натпревари го приметив.

Од википедија - Head of sports medicine and science/club doctor: Dr. Steve McNally. Исто и Тони Страдвик е од времето на стариот, уште е дел од медицинскиот персонал, може да ви е познат на фаца :D

Rob Swire се пензионираше од докторскиот тим, тој ќелавиот со уши како хобит :) на еден доктор ортопед од кај нас што го познавам другар му е, му испрати во 2010 негде кога уште бевме со Најк дрес оригинален, како тие што играат играчите. Врска нема со тие што се продаваат и во мегасторот, скрос друг материјал.

Rob Swire се пензионираше од докторскиот тим, тој ќелавиот со уши како хобит :) на еден доктор ортопед од кај нас што го познавам другар му е, му испрати во 2010 негде кога уште бевме со Најк дрес оригинален, како тие што играат играчите. Врска нема со тие што се продаваат и во мегасторот, скрос друг материјал.
Да, Роб е наша позната фаца од зелените терени. [emoji846]
Во времето на Фергусон - а, некој се превртува на терен, еве ти го истрчува Роб.
Со нас да ти бил скоро 25 години, од кои 15 како главен физиотерапевт.

За дресовите...
Да, други "технологии" се вградени во дресовите на играчите, за разлика од оние кои се за широката народна маса.

BTW, МК докторот да не е дел од "8-ми септември"? [emoji6]
0254b7ed62ed31dc85d5cba69fd201b2.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom