Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Раиола ќе биде новиот агент на Верати. Епа сега нека засука ракави Еди xD

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Абе, ја имам таргет да стигнам до друга галаксија ама... Ако ја повтори он ланската сезона, поголема е веројатноста мојот таргет да се оствари. :Д

Дали стварно размислуваат за трампа на Марсијал со Перишич?
Се надевам дека не. Ако толку е запнат Мурињо нека пукне 50ка Еди и тоа е, само да не се чепка по Марсиал.

Дали стварно размислуваат за трампа на Марсијал со Перишич?
Не е трампа бе луѓе, за едногодишна позајмица притискаат агентот на Марсијал и Интер. Ама и ко така не чини работата.

Интер ја одбиле понудата од 45+5 милиони евра за Перишиќ и сакале и Марсијал да биде вклучен во договорот не само пари. Се надевам нашите не ни размислуваат да го дадат Марсијал за Перишиќ.

Добро бе јас стварно не знам што не ги одјебат нашите веќе еднаш. Очигледно си играат кур ташак, кажи им да се носат и готово, мислиш овој Перишиќ е единствено крило во фудбалот упм.

Добро бе јас стварно не знам што не ги одјебат нашите веќе еднаш. Очигледно си играат кур ташак, кажи им да се носат и готово, мислиш овој Перишиќ е единствено крило во фудбалот упм.
Не ме чуди и тоа, памтиш што бидна со Мората :D

И бам го гледаш Санчез договорен [emoji14]

Санчез би бил најдоброто можно засилување за Манчестер, ама после Ван Перси нема никаква шанса тоа да се случи. А како би легнал по десната страна наместо Лингард.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom