Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Трампава супер ќе излезе, Санчес покрај квалитетите што ги има од Мики, плус ја има и брзината а со тоа и продорноста. Па нек се угоди Санчез и да дотуркаме далеку до ЛШ!!!

Не верувам да настапи уште еднаш сезонава, сепак срцеви проблеми има. Огромна штета ама почитувам тоа што ќе остане како дел од тренерскиот состав.

Водачот на турата на стадионот збореше колку е почитуван Керик, а и на трибина има 1000 луѓе со дрес Керик од оваа сезона, значи нови дресови.

Имав прилика да седам меѓу луѓе кои имаат платинум сезонски билети, тоа платинум им значело барем 25 сезони во низа имаат сезонски билети. Ги купив втора рака, сите се возрасни и се познаваат меѓу нив, им ја пратев секоја реакција, која љубов и традиција е ова. Титулите пак ќе се вратат, радувајте се што цел живот ќе навивате за оваа институција!

Ај доста фрлав доскочици периодов.Сакам да ја видам изменетата формацијата 4-4-2 еднаш во сезонава и тоа на некоја дерби утакмица.Стандардни 4 назад( Шо,Рохо,Бејли / Валенсија). ВО средина најназад да игра Матич со Марсијал лево и Рашфорд десно.Најситурен во средина позади Лукаку и Санчез да е Погба.Чисто ме интересира на што ќе личиме.Знам дека го изоставам Лингард што е во животна форма.

Мики денес се поздравил со екипата и плачел. Ептен ми е жал што вака испадна :(
:sneaky:[DOUBLEPOST=1516408254][/DOUBLEPOST]Van Persie on Sanchez: "My advice to Alexis would be push for the move to Manchester United. Everything is better at United, the history, the trophies but most of all the fans."

Последно уредено:
:sneaky:[DOUBLEPOST=1516408254][/DOUBLEPOST]Van Persie on Sanchez: "My advice to Alexis would be push for the move to Manchester United. Everything is better at United, the history, the trophies but most of all the fans."
Кај му го пишал РВП советов, на Вајбер?

Разочарувате, само за трици јадење ве бива, никој не спомна дека Жозе го испофали Лук Шо и рече дека не гледа многу подобри леви бекови од него во моментот.Можел да биде лев бек кај нас наредни десет години и демек презадоволен бил од него.Ја очекуваме утре Јанг да стартува :D

Само што пролета над центар на СК. [emoji3]
36a7c9542b357005fe1730a256245efe.jpg

Manchester United will pay a set fee for Sanchez whilst Arsenal will pay a set fee for Mkhitaryan. Both of which will be immediately accepted.. Manchester United will pay £35 million for Sanchez whilst Arsenal will play £35 million for Mkhitaryan. Essentially a swap deal but much easier to work out!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Фала курцу! Да ти се намочам во бирократските процедури. И нема да игра денеска, а?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom