Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Фабрицио Романо, дел од екипата на ди марцио, велит дека Мино моментално е на состанок со луѓето на Арсенал за да најдат 'final agreement'.

Подобро како со Лукаку, да нема ништо и од еднаш. Вака .....o_O
:icon_mrgr:

Тоа е кога ќе се разгалите. Не само што Манчестер го купува еден од најдобрите светски фудбалери, туку треба тоа да го прави и без стресови за навивачите. :icon_lol:

Мики денес се поздравил со екипата и плачел. Ептен ми е жал што вака испадна :(

И ние плачеме со него и ни е жал што испадна така.:(

Мики денес се поздравил со екипата и плачел. Ептен ми е жал што вака испадна :(

:(

Добар дечко е, ама, сентименталност не освојува бодови. Братот пропадна начисто со форма од почетокот на сезоната.

:(

Добар дечко е, ама, сентименталност не освојува бодови. Братот пропадна начисто со форма од почетокот на сезоната.

Мислам дека најголем проблем на Михтаријан во Јунајтед му беше Мурињо и пристапот кој тој го наметнува во играта. Навистина му посакувам да успее во Арсенал.

Мислам дека најголем проблем на Михтаријан во Јунајтед му беше Мурињо и пристапот кој тој го наметнува во играта. Навистина му посакувам да успее во Арсенал.

Искрено, почна да ми делува како флегма на терен по првите 6-7 утакмици, го мрзи да покрива, и нешто што ме вади од такт кај секој играч, кога ке изгуби топка, нема реакција кај него, не се нервира, онака, го боли цеф. Последните 2-3 утакмици, сите центаршутеви му беа Бебе квалитет. Треба реакција на терен, а не во Карингтон, кога ке ти кажат дека ке си идеш.

И ја му сакам се најдобро, ама треба да бидеш свесен дека не придонесуваш за тимот.

Мики од Септември навака не постои на терен да сме објективни сега. Никаков придонес од него, а последните месеци му се шлаг на тортата. Па еден центаршут не погоди каде што треба. Како ја почна сезоната со 5 асистенции, си мислев човекот ќе се прероди оваа сезона ама ништо од тоа. Неслучајно Жозе толку лесно се откажува баш од него.

Во ред тоа дека нема придонес, грешка испадна и тоа е тоа, мене ми е муабетот дека е вистински професионалец, имаше еден куп проблеми и пак не трчаше да плаче по новинари како што знаат да прават фудбалериве, професионалец во вистина смисла на зборот. Затоа и сите му посакуваме да успее во Арсенал.

Еден играч нема наш што го немал периодот на Мики. По мене има сенс за фудбал повеќе од пола тим. Штета што периодот му се поклопи со можноста за трампа за Санчез иначе на многу поголеми дунстери сме давале по 2-3 сезони шанса. А моментот што го кажавте дека не се експонираше да глуми драма квин ко педерчињата од Шпаника Португал и Јужна Америка, само прави потешко да биде. Мислам дека и у Арсенал ништо нема да напраи.

Жално е за Мики ама тоа е, пн си го навлече на себе ова.Инаку мислам дека ептен ќе му легне фудбалот на Венгер и дека ќе изигра ко што знае.Со среќа во секој случај и фала за ЛЕ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom