Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

баш супер шо е спремен... а шо е со Погба? и тој е спремен? или ќе ја прескокне оваа утакмица ? муабетот мене ми беше дека без потреба двајцата најбитни играчи ги цеди по 90 и кусур минути против Барнли на решена утакмица.. со Ерера му се "посреќи" со Погба јок...

баце ти ми реплицираше дали ерера бил свеж на мој претходен пост на кој беше напишана изјавата на Мурињо дека Ерера и Јанг се одморени/свежи што нема врска со фитнес, може на утакмица добил удар или му се случило нешто, не може една утакмица од 90 минути толку да го замори, а претходно играл викенд среда викенд подолго време, ептен треба да е надвор од форма за такво нешто.

ПС: Долго време зборам дека треба попаметно да ротира Мурињо :)

Искрено би сакал овој состав да го видам догодина.
Па нека дојде кој сака. Реално и ова се некои 150милиони за 3 страшни засилувања, така да не е до толку страшно. Ама ова е само моја пуста желба, јбг.
Прегледај го приврзокот 169412

да можам сам ќе си го лајкнам постов од што е составов порнич :icon_mrgr:

А Рашфорд?

Искрено би сакал овој состав да го видам догодина.
Па нека дојде кој сака. Реално и ова се некои 150милиони за 3 страшни засилувања, така да не е до толку страшно. Ама ова е само моја пуста желба, јбг.
Прегледај го приврзокот 169412

да можам сам ќе си го лајкнам постов од што е составов порнич :icon_mrgr:

и пак Челзи ќе ве тепа :)

Погба бил во хотелот со тимот. Можно е и на клупа да е.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Мало чудо ќе биде ако останеме непоразени вечер. Навивачки ја имам Х2 па шта буде :oeoeoe:

Реално чист 1, ако имаме серќа 0.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Не ми се верува дека ова ќе го кажам ама мислам дека ќе беше подобро да почне со Јанг и Лингард место Дармиан и Мкитарјан.

Ерера мора да е иден капитен. :love:

Уште да не го промашеше овај зицер. :tapp:

Како не влезе ова на Ерера.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom