Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Изгледа гледавте различен натпревар. :icon_lol:

Очигледно не си ги читал моите постови или во случајов не си го прочитал целиот пост.Сите знаеме како изигра Руни вчера, и да сакам да продолжи со вакви перформанси зошто никој како моу неможе да му го наруши ебениот авторитет што го има дебелиот и го држи у клубов веќе 3 години и конечно да го зацементира на клупа, зошто само тоа заслужува. :)

Руни е капитен и Мурињо премногу го цени како играч, така да нема шанси да седне на клупа.
А да земе човек да го прочита делот овде што е испишан за вчерашната утакмица ќе заклучи дека чим почнете да јадете трици за некој играч одма ви следува демант на сите колективно.
Така беше за Мата на стартот, така беше за Руни па го постигна решавачкиот гол. Веќе 2 години плачите за Руни, а тој не само што е редовно стартер туку е и капитен кај 4 различни менаџери по ред. Време е да одморите малце со „стручниве“ експертизи за поедини играчи и да верувате малце во менаџерот.
Kazi mi ti mene sto izigra Rooney vcera i kraj na muabetot.
Ne mi spomenuvaj gol,kapiten ova ona.
Ovoj Runi nema ni R od onoj stariot temperamenten Runi sto grizese sve zivo.
Daj mi dva potega sto gi odigra kako sto treba vcera.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Ако можеше Мурињо да го седне Касиљас на клупа и да го шлапне Адан (а голманска позиција не се менува туку така на сред сезона), седнување на Руни би му било мачкина кашлица. Ама мислам дека ќе му даде уште шанси. У краен случај овој сам ќе се повреди и решен проблем.

Мурињо од кога се врати во Англија некако баш и немаше такви "храбри" потези со седнување играчи кои не играат добро, а се дел од првиот тим кој он си го замислил. Посебно лани кога после првите 2-3 кола требаше повеќе од пола тим да го седне на клупа, а он продолжи да ги форсира истите. И Руни не верувам во скоро време да седне на клупа, заради договорот, и статусот кој го има.

Kazi mi ti mene sto izigra Rooney vcera i kraj na muabetot.
Ne mi spomenuvaj gol,kapiten ova ona.
Ovoj Runi nema ni R od onoj stariot temperamenten Runi sto grizese sve zivo.
Daj mi dva potega sto gi odigra kako sto treba vcera.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Не е поентата дали има или нема Р, Мурџо у играчиве кои ги пушта на терен гледа потенцијал и добивка. Блинд беше перфекција вчера, ама за голот отиде по бурек на сецот од Смит. Ерера даде милион добри топки, ама една усра па мораше да прави фаул за картон. Давид одбрани покриена топка од 3 метри на осет, ама не го предвиде голот. Да не се мачам да тражам уште еден куп вакви слични примери. Сите кои играат имаат право да згрешат. А Мур (не ја, ти, или било кој друг незадоволен од некои потези) е тој што ќе одлучи кој лета на лето.
Извини за тоа што те цитирав директно тебе, не е нешто намерно, само сакав да укажам на некои детали шо ги има константно у фан-клубов и се замараме со нив. Не дека и ја не ги плукам играчите и тренерот, ама бар чекам да ми набијат нервоза до декември :P. Ако и овој не ги среди годинава, е више треба да се лупа по паник-батонот.

Не е поентата дали има или нема Р, Мурџо у играчиве кои ги пушта на терен гледа потенцијал и добивка. Блинд беше перфекција вчера, ама за голот отиде по бурек на сецот од Смит. Ерера даде милион добри топки, ама една усра па мораше да прави фаул за картон. Давид одбрани покриена топка од 3 метри на осет, ама не го предвиде голот. Да не се мачам да тражам уште еден куп вакви слични примери. Сите кои играат имаат право да згрешат. А Мур (не ја, ти, или било кој друг незадоволен од некои потези) е тој што ќе одлучи кој лета на лето.
Извини за тоа што те цитирав директно тебе, не е нешто намерно, само сакав да укажам на некои детали шо ги има константно у фан-клубов и се замараме со нив. Не дека и ја не ги плукам играчите и тренерот, ама бар чекам да ми набијат нервоза до декември :P. Ако и овој не ги среди годинава, е више треба да се лупа по паник-батонот.
Е ако де,форумот е за тоа,да си кажеме мислење,ништо лошо.
За Руни никој и ништо не може да ми го смени мислењето,освен тој самиот,нешто што не верувам да се случи,затоа што стариот Руни умре.
Дека ќе игра ,нормално,не ни очекувам друго,платен е 250 000 евра неделно,и има за Јунајтед направено повеќе отколкку цел состав што е моментално заедно.
Дека ќе го пцујам,ќе биде и тоа.

Јас очекувам многу повеќе од Руни.

Предвидливи му се потезите, финишот бавен, уште земал и дајва вчера :facepalm:, контрите ги кочи, приемот и дриблингот во минус.

Тој треба да биде играчот со Погба кој треба да овозможи течна игра. Вака како што игра, ке биде нов Перси во последната сезона кај нас кога ја кочеше секоја акција.

Највеќе кај Руни нервира што кога ќе ја добие топката пред шеснаесетникот или на раб од шеснаесетник и ќе има убаво видно поле за шут, наместо да цели во аглите горе или било каде горе, тој ќе шутне по земја :facepalm: вчера исто вака се изглупира кога му ја подаде Мата плус со паднат на земја голман.

Чекaјте мaлце,пoсле нa некoк oд нaредните мечеви ќе пoчне и сo негoвите лoб удaри. Тoa ми oди нaјмнoгу нa живци.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Чекaјте мaлце,пoсле нa некoк oд нaредните мечеви ќе пoчне и сo негoвите лoб удaри. Тoa ми oди нaјмнoгу нa живци.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

На прошлата утакмица баш кога требаше да лобува он посра, ситуацијата кога ибра му пушти пас со пета и дебелиов искочи еден на еден.

На прошлата утакмица баш кога требаше да лобува он посра, ситуацијата кога ибра му пушти пас со пета и дебелиов искочи еден на еден.
беше преблиску за да лобува плус човек на "грб" му се качи и издржа дуел
озбилно намалете со играње пес

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дневна доза уфилмани таленти

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom