Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Руни треба да фаќа метак.Неговата игра ми ствара нагон за повраќање
и по можност Руни да продолжи со вакви перформанси
Изгледа гледавте различен натпревар.![]()
неможе да се каже дека е вауу ама не е ни толку безврска, кои акции ви ги усрал жити се? контрата кога се пушти сам меѓу тројца ли? шо требаше со глава у ѕид да иде? Долгите топки лево и десно шо ги пушта тоа не се важи а? колку пати само го утрча Валенсија у празен простор...Руни се вади на стара слава и авторитет, се виде вчера.
Штета што нема да биде класа ко сколси и гигс или ибра кој на 35 разара и гајле нема.
Овој на 35 нема да постои, му помина пикот.
Јбг години го стигаат, испукана пушка е. Битен беше вчера за да разбие противнички играчи, битен ќе биде против вакви екипи каде треба сила. Повеќе ќе биде корисен играч него некој што ќе смени цел меч. И среќа што е капитен на ингланд и утд, па авторитетот му е сеуште тука негде високо.неможе да се каже дека е вауу ама не е ни толку безврска, кои акции ви ги усрал жити се? контрата кога се пушти сам меѓу тројца ли? шо требаше со глава у ѕид да иде? Долгите топки лево и десно шо ги пушта тоа не се важи а? колку пати само го утрча Валенсија у празен простор...
како и да е за мене има добар старт Руни на сезонава за разлика од претходниве 3-4 сезони