Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Руни треба да фаќа метак.Неговата игра ми ствара нагон за повраќање

Најбитно за утакмицата за Сити Погба да е спремен и по можност Руни да продолжи со вакви перформанси а Ерера да игра ко денес па и уште подобро па да се прекрстиме во светиот Мурџо и Руни да седне на клупа а Ерера Погба плус Фели/Шнајдерлин во средина да бидат..

Кој беше талентот што викаше дека Дармијан ќе му биде омилен играч на Моу? :icon_lol:

Играва на Валенсија е фантастична. Па можам и да кажам дека не го памтам во ваква форма. Можеби статистиката покажува друго, незнам.

Индивидуалниот хајлајтс на Блинд вчера на МОТД го крстиле Love is Blind :pos: Ја потенцираа неговата интелигенција како предност во читање на играта, нели нешто што сите го знаеме дека му е најсилна страна. Рохо нека се продаде, Блинд само луд би го продал. Повеќе весници денес известуваат за Фонте, посекако или тој или Вилијамс што замина од Свонси се вртеа како имиња. Не знам каков чекор плус во кариерата би му бил Евертон, тука 10 утакмици ќе ги изигра како ништо во лигата, да не збориме за ЛЕ и ФА, Карлинг итн.

dblind.png

Блинд вчера беше перфекција, ме потсеќа на Пирло, само што за 10 години можда ќе ми биде релевантен муабетов, кога дали мур или некој друг менаџер ќе го смести на неговата природна позиција.

Изгледа гледавте различен натпревар. :icon_lol:

Ја не знам што гледал пријателот, али на утакмицата јас што ја гледав руни усра 3чисти шанси за гол и уби добри 10 напади зошто е преспор и ја кочи играта

Руни е капитен и Мурињо премногу го цени како играч, така да нема шанси да седне на клупа.
А да земе човек да го прочита делот овде што е испишан за вчерашната утакмица ќе заклучи дека чим почнете да јадете трици за некој играч одма ви следува демант на сите колективно.
Така беше за Мата на стартот, така беше за Руни па го постигна решавачкиот гол. Веќе 2 години плачите за Руни, а тој не само што е редовно стартер туку е и капитен кај 4 различни менаџери по ред. Време е да одморите малце со „стручниве“ експертизи за поедини играчи и да верувате малце во менаџерот.

Руни се вади на стара слава и авторитет, се виде вчера.
Штета што нема да биде класа ко сколси и гигс или ибра кој на 35 разара и гајле нема.
Овој на 35 нема да постои, му помина пикот.

Руни се вади на стара слава и авторитет, се виде вчера.
Штета што нема да биде класа ко сколси и гигс или ибра кој на 35 разара и гајле нема.
Овој на 35 нема да постои, му помина пикот.
неможе да се каже дека е вауу ама не е ни толку безврска, кои акции ви ги усрал жити се? контрата кога се пушти сам меѓу тројца ли? шо требаше со глава у ѕид да иде? Долгите топки лево и десно шо ги пушта тоа не се важи а? колку пати само го утрча Валенсија у празен простор...
како и да е за мене има добар старт Руни на сезонава за разлика од претходниве 3-4 сезони

Sent from my iPhone using Tapatalk

неможе да се каже дека е вауу ама не е ни толку безврска, кои акции ви ги усрал жити се? контрата кога се пушти сам меѓу тројца ли? шо требаше со глава у ѕид да иде? Долгите топки лево и десно шо ги пушта тоа не се важи а? колку пати само го утрча Валенсија у празен простор...
како и да е за мене има добар старт Руни на сезонава за разлика од претходниве 3-4 сезони
Јбг години го стигаат, испукана пушка е. Битен беше вчера за да разбие противнички играчи, битен ќе биде против вакви екипи каде треба сила. Повеќе ќе биде корисен играч него некој што ќе смени цел меч. И среќа што е капитен на ингланд и утд, па авторитетот му е сеуште тука негде високо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom