Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар беше денеска за разлика од припремните и утакмицата со Лестер. Ќе се врати тој брзо во форма. Иначе од овие две утакмици се гледа дека ќе покрива повише во дефанзива годинава.
Лапај. И во Евертон би требало да биде резерва покрај Вилиамс и Јагелка(Џагелка
Ние и Евертон во игра за Фонте.
Фонте исполнува доста услови. Постар е, има искуство, ја познава лигава удолж - попреку зошто е во Сотон од кога беа 4та лига, Португалец е, сега после ЕП има крената самодоверба до небо. Потоа ќе ни се најде кога Баји ќе замине на АФКОН во јануари а и чувствувам дека ќе лапа картони црново доста. Рохо аут, Фонте ин би била многу добра солуција. ТС би барал јака плата а и како што знам за него доста е склон на повреди.Јас сум поќе за да се донеси некој искусен стар ЦБ како Силва. За младиве да билдаат искуство, како тоа што го направи Видиќ со Фердинанд, Бонучи со Киелини, Пике со Пујол.
Срамота е да го споредуваш Пике со сите останати што ги наброја. Попреценет централен не постои.Јас сум поќе за да се донеси некој искусен стар ЦБ како Силва. За младиве да билдаат искуство, како тоа што го направи Видиќ со Фердинанд, Бонучи со Киелини, Пике со Пујол.
Давид Луиз.Срамота е да го споредуваш Пике со сите останати што ги наброја. Попреценет централен не постои.
Можеби последен период не е тоа што беше, крај краева годините си врват, а дека е преценет не би рекол. Во доста важни утакмици има дадено голови, исто така и спасено голови, добар е со глава, добар е со топка.Срамота е да го споредуваш Пике со сите останати што ги наброја. Попреценет централен не постои.