Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Највеќе кај Руни нервира што кога ќе ја добие топката пред шеснаесетникот или на раб од шеснаесетник и ќе има убаво видно поле за шут, наместо да цели во аглите горе или било каде горе, тој ќе шутне по земја :facepalm: вчера исто вака се изглупира кога му ја подаде Мата плус со паднат на земја голман.
Мене па највише ме нервира коа ќе добие топка на 30 метра од гол, и му треба цела вечност за да одлучи што да прави. А игра на позиција 10ка, каде уште пред да добиеш топка треба да знаеш што ти е следен чекор.

Руни како опција за први 11 е завршена приказна , колку порано тоа го сварат во МУ толку подобро за клубот , па и за нас !

Помирете се со фактот дека Руни ќе го трпиме цела сезона, освен ако не почне да игра уште полошо од ова, што реално е многу тешко. Огромен е авторитетот и наследството на Руни во Јунајтед.

Видовте што се дешаваше на ФБ, Твитер и Инстаграм кога дојде Погба? Епа 3х од тоа ќе биде кога ќе го сруши рекордот на Чарлтон, уште 3 гола. Така да ќе игра, не ми е мене проблем што ќе игра ама барем обидите за реализација да не му се мрзливи.

Kazi mi ti mene sto izigra Rooney vcera i kraj na muabetot.
Ne mi spomenuvaj gol,kapiten ova ona.
Ovoj Runi nema ni R od onoj stariot temperamenten Runi sto grizese sve zivo.
Daj mi dva potega sto gi odigra kako sto treba vcera.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Не изигра ништо помалку туку напротив изигра повеќе од тоа што на пример го изигра Марсијал, Фелаини или Ерера! Згора на тоа и гол даде, човекот знае да се најде на вистинско место во вистинско време и ете го реши мечот, се до тој момент беше напната ситуација при 1-0. Исто и зицерот по пасот на Ибра, иако ја шутна в голман, што е и очекувано пошто немаше време да се намести бедејќи како што кажа некој погоре имаше човек на грб кој притоа го издржа. Проба да изнуди пенал не наседна судијата, тоа е. Претходно изнудил еден куп такви пенали.
Ај сега ти кажи ми мене, да не си заглавен во 2008?? Пошто 2016та сме, Руни за брзо ќе има 31г и фала богу дека не е истиот тој Руни кој ораше пред себе кога имаше 20. Кој темперамент го барате?? На 30 години фамилијарен, зрел човек, татко на три деца, барате да има темперамент како кога имаше 18г?
И еве да не испадне дека само јас тврдоглаво го бранам, кој го гледаше МОТД ваљда слушна дека го пофалија за изиграното, ама за вас овде само врска нема.
Очигледно до вас е проблемов, како неможете да согледате некои работи. Веќе 2 сезони Руни ви е крив за се негативно во играва, било да е тоа оправдано или не, битно мора по него да се плукни барем еднаш секоја утакмица.

Највеќе кај Руни нервира што кога ќе ја добие топката пред шеснаесетникот или на раб од шеснаесетник и ќе има убаво видно поле за шут, наместо да цели во аглите горе или било каде горе, тој ќе шутне по земја :facepalm: вчера исто вака се изглупира кога му ја подаде Мата плус со паднат на земја голман.
На прва ја шутираше значи. Имаш шутнато топка на прва? Многу е полесно да ја крениш горе, но многу е потешко да успееш во тоа а да не заврши во 43 ред на трибина.
И не ми се верува дека дискутираме овде за ситуации кои во реалноста се решаваат во милисекунди. Можеби да имаше шанса Руни да изгледа репетиција од шутот пред да ја шутне, ќе го сменеше шутот. Многу е полесно да коментираш од кога ќе помини моментот. Оди играј да те видам.

Ај сега ти кажи ми мене, да не си заглавен во 2008?? Пошто 2016та сме, Руни за брзо ќе има 31г и фала богу дека не е истиот тој Руни кој ораше пред себе кога имаше 20. Кој темперамент го барате?? На 30 години фамилијарен, зрел човек, татко на три деца, барате да има темперамент како кога имаше 18г?
И сеа дека има 30 години се треба да му биде простено. Ај да му простиме што има 10 кила повеќе одошто треба. Ај да му простиме што не знае да смири топка, му се одбива на три метри од него. На крај краева Ибра има 34 години, па топката кога ќе му ја дадат се лепи за него. И К.Роналдо има 31 година па постигнува по 40 голови по сезона. Па дедо Пирло со 35 пред 2 години имаше поголем импакт во играта на Јувентус одколку што има Руни импакт во играта на Манчестер.
Али јас се помирив со фактот дека Руни мора да игра колку и да е лош И не верувам дека Мурињо ќе го извади од први 11 освен ако не се повреди...

Мене ми е криво што му го зема местото на Миктаријан. Руни како секнд страјкер можда ама визијата и прегледот на игра што ја има Миктаријан е реткост.

Не изигра ништо помалку туку напротив изигра повеќе од тоа што на пример го изигра Марсијал, Фелаини или Ерера! Згора на тоа и гол даде, човекот знае да се најде на вистинско место во вистинско време и ете го реши мечот, се до тој момент беше напната ситуација при 1-0. Исто и зицерот по пасот на Ибра, иако ја шутна в голман, што е и очекувано пошто немаше време да се намести бедејќи како што кажа некој погоре имаше човек на грб кој притоа го издржа. Проба да изнуди пенал не наседна судијата, тоа е. Претходно изнудил еден куп такви пенали.
И еве да не испадне дека само јас тврдоглаво го бранам, кој го гледаше МОТД ваљда слушна дека го пофалија за изиграното, ама за вас овде само врска нема.
Очигледно до вас е проблемов, како неможете да согледате некои работи. Веќе 2 сезони Руни ви е крив за се негативно во играва, било да е тоа оправдано или не, битно мора по него да се плукни барем еднаш секоја утакмица.

На прва ја шутираше значи. Имаш шутнато топка на прва? Многу е полесно да ја крениш горе, но многу е потешко да успееш во тоа а да не заврши во 43 ред на трибина.
И не ми се верува дека дискутираме овде за ситуации кои во реалноста се решаваат во милисекунди. Можеби да имаше шанса Руни да изгледа репетиција од шутот пред да ја шутне, ќе го сменеше шутот. Многу е полесно да коментираш од кога ќе помини моментот. Оди играј да те видам.
Ej,ke zborev so tebe,ama delov kaj sto si ja citiral frose me premisli,da mnogu e tesko na prva da pogodis,odi pusti mi 10 takvi i zastani na gol da te vidam dali ke ja vidis topkata.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Другар тие лесни топки на раб на шеснаесетник беа локумчиња за Руни до 2011 :) Знам дека е способен, само што годините кај грамадни спортисти како него порано го земаат данокот.

Како бе може некој да го фали за голот, као „се нашол на вистинско место во вистинско време“? Па Чичарито 300 такви гола има дадено. Уште тоа да не го дадеше дебелиот фалеше.

Овој е изгледа истава легенда што бараше Де Геа да биде седнат на клупа во сезоната кога беше POTY

Според СкајСпортс, Рома и Наполи го сакаат Дармиан.

Како бе може некој да го фали за голот, као „се нашол на вистинско место во вистинско време“? Па Чичарито 300 такви гола има дадено. Уште тоа да не го дадеше дебелиот фалеше.
Ми го зеде зборот. Изледа е истиот што викаше дека Чичарито мора да остане зошто нели вакви мечеви решавал. Ќе даел еден гол и ќе сме победеле. Ако претходно утнал 5 зицери и требало 5-0 да биде.. битно 1-0, победа, Чичарито :D

Овој е изгледа истава легенда што бараше Де Геа да биде седнат на клупа во сезоната кога беше POTY
Изгледа.

И за Ешли Јанг се шпекулира Кристал Палас го бараат на позајмица ама Жозе само перманетнет трансфер сакал.И за некој бразилец Габриел Барбоса се шпекулира ќе го донел Жозе 30 милиони фунти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom