Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Де Геа, Бејли, Шо, Погба, Марсијал. Имаме играчи на кои може да се гради Јунајтед што ќе освои многу титули, нека ни е со среќа.

И да, денес со титула да си ја започнеме сезоната, а така и ќе ја завршиме! :pipi:

Pa premnogu administracija ima i ne znaes kade ke naletas na zapnuvanje, ne znam zasto im se zameruva tolku na novinarite. Edno e da treses gluposti, drugo e da ne mozes da pogodis koga, nikoj ne moze toa da go znae. Kaj mene na rabota edna karticka ja kupuvavme 3 nedeli poradi dokumentacija i sertifikati od tri drzavi, ne mozam a i ne sakam da pretpostavam za vakvi sumi i likovi sto se treba da se izgotvi i potpise.
Им се замерува пошо како шо кажа Раиола, се тепаат за ексклузивност. И кога ќе погодат се перчат ко селски петли. Али кога ќе утнат, не ние не го рековме тоа, верувајте во што сакате. Лани летоска не ми текнуе кој клуб мораше официјално соопштение да пушти дека се глупости информациите за некој играч.

image-16.jpeg

Дупи си ги :LOL:

:backa:

Ајт наздравје и Погба...

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Со МИПС ги имаат префрлено парите гарант....што ти е европа, во македонија преку викенд мипсот не работи, само интерно може ццц,

Честито за Погба уба зделка и за нас и за вас :) Здрав и жив да вие :D

Него кај се сега сите до лани шо го плукаја платеник, циган, две чисти нема, и ред други работи од лајно подолу шо го праеја :D ?

Брат ако ова е сигурно од среќа би ти го испушил жими се :vozbud::vozbud::vozbud: за преубавата вест што ја сподели денеска али сепак додека не се виде со дрес нее ништо сигурно :D:D
Епа @Ilumious брат, спремај се :pos:

Честито за Погба уба зделка и за нас и за вас :) Здрав и жив да вие :D

Него кај се сега сите до лани шо го плукаја платеник, циган, две чисти нема, и ред други работи од лајно подолу шо го праеја :D ?

Еве сте, замарате по фан клубов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom