Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаш линк за утакмицава?Сериозен си за ова, не сум ја знаел апликацијава сеа ке ја тестирам. Треба да знам нешто посебно за подесување или слично?
Незнам кој си ама ако не споделиш линк ќе те најдам и ќе си ти згасам интернет![]()
Да бе, екстра е, вчера баш ја тестирав на Арсенал. Треба само канал да знаеш што ќе дава пренос, го пишуваш во срч барот и ти излегуваат неколкумина што го пренесуваат тој канал.Сериозен си за ова, не сум ја знаел апликацијава сеа ке ја тестирам. Треба да знам нешто посебно за подесување или слично?
Незнам кој си ама ако не споделиш линк ќе те најдам и ќе си ти згасам интернет![]()
sopcast dobar ili bilo sto ama dobroСакаш линк за утакмицава?
Праевме муабет за Бејл и Јунајтед. И да, ако играч сака да иде негде најверојатно ќе иде, тоа не важи само за Јунајтед и Де Хеа.Почна да мешаш канали со тоа што сакаш да испадниш во право, па цело време зборам избор е на играчот, никаде не реков ќе дојде сигурно или сигурно ќе го избере Јунајтед ако си оди од Реал, а само ти си сигурен во некои работи. Затоа океј, ќе биде.
Научи да разликуваш хипотетичка ситуација како што викам ако е на трансфер листа ќе оди каде што сака тој, ако сака во Јунајтед таму ќе оди наспроти твредење како твоето дека баш ради што не сме го пуштиле Де Хеа, немало Реал да дозволи да оди во Јунајтед. Цело време ти кажувам од играчот зависи.
А за пензија, ја па слушнав во Вардар ќе идел да се пензионира. Ќе бега како сите други во Америка, не е научна фантастика.[DOUBLEPOST=1440937392][/DOUBLEPOST]
Хајнце па што беше авторитет седи не ми збори. До душа тој само прашал и си ги наполнал гаќите кога Ферги му рекол не.
А патем што мислиш за Фиго од Барса во Реал?![]()