Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

CNqW3nVUsAA4KAU.jpg:large
:pistoldz::uzi:

Топ е стартниот тим, најдобриот што можеме да го извадиме во овој момент. Кај Свонси гледам го нема Монтеро што значи ќе биде полесно :D.

Дечки прошлава утакмица имаше добар линк/стрим али џабе, последњиве 15тина минути ги изгледав. Мислу дека @Cassaro беше кој га сподели линк.
За phone збору. Јбт, нити една утакмица не изгледав асално. Кој сака нека сподели – благодарен сум му. Башка не успеја да се снајду неколко пута....

Едвај чекам да видам како ќе им оди на Шмидфилд со Ерера.

Дечки прошлава утакмица имаше добар линк/стрим али џабе, последњиве 15тина минути ги изгледав. Мислу дека @Cassaro беше кој га сподели линк.
За phone збору. Јбт, нити една утакмица не изгледав асално. Кој сака нека сподели – благодарен сум му. Башка не успеја да се снајду неколко пута....
Aко имаш Windows phone да си ја спуштиш Live Stream Universal и нема да имаш мака.

Ако немаш Windows phone тогаш две работи ќе треба да направиш.
1. Да купиш Windows phone.
2. Да ја спуштиш Live Stream Universal.
Се надевам дека помогнав. :Кезец:

ако сака некој квалитетен сопкаст без гасење, сецкање и остали курци палци ке споделам

Инсталирај сопкаст на телефон и ќе ти пуштиме 5-10 минути пред утакмицата...

Едвај чекам да видам како ќе им оди на Шмидфилд со Ерера.
Ќе форсира игра на 10 ка ваљда Ерера а колку само би било подобро да игра на неговата природна позиција, до него Швајни а Шнајдерлин зад нив. Во секој случај конечно најсилната постава што ја имаме моментално и се надевам на победа денеска.

Можда ќе ми пратат дрес овие нашиве, им го погодив составот на фб :D
Или такво-подолго ке ми пратат а? :D

Aко имаш Windows phone да си ја спуштиш Live Stream Universal и нема да имаш мака.

Ако немаш Windows phone тогаш две работи ќе треба да направиш.
1. Да купиш Windows phone.
2. Да ја спуштиш Live Stream Universal.
Се надевам дека помогнав. :Кезец:

Сериозен си за ова, не сум ја знаел апликацијава сеа ке ја тестирам. Треба да знам нешто посебно за подесување или слично?

ако сака некој квалитетен сопкаст без гасење, сецкање и остали курци палци ке споделам

Незнам кој си ама ако не споделиш линк ќе те најдам и ќе си ти згасам интернет :)

На Ерера му требаат повеќе минути за да го даде потенцијалот кој го има, а напаѓач ни треба очајно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom