Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Таман работа ако Јунајтед останува само на парите од Адидас. Шевролет, Тв-права, билети, охооо долга листа на паретини имаат :D
Тоа ми е муабетот. За загарантирана Лш да има па да требало да дојде некој и затоа чекале, пеки, да речеш ама за париве од Адидас кои се всушност земени од пред месец дена е врхунац. Ги критикувам овие што водат пејџови и штракаат секакви глупости. МУСЦ бог зна шо пишале.

^^Не само што стигаат многу пари по различни основи, исто така и се одливаат по различни основи, освен плати за фудбалери, одржување на стадионот, патувања, престој, тука се и Фондациите, кои влечат пари. Така да, тие не се "чисти" пари за трансфери. Фрос подобро објасни погоре.

И да не земат никој веќе пак ќе бидам задоволен јас лично. Пример црнец не е за напаѓач, лично мислам дека бргу им мине најдоброто во кариерат, да за Бентеке зборувам оти го поврзуваа со нас и други примери као Адебајор.
Од пејџови на Фб македонски мачестерисмајхевен најверодостојни ми се, овие еден е манчестер јунајтед од тука крадат инфо и тн тн,[DOUBLEPOST=1440686328][/DOUBLEPOST]
^^Не само што стигаат многу пари по различни основи, исто така и се одливаат по различни основи, освен плати за фудбалери, одржување на стадионот, патувања, престој, тука се и Фондациите, кои влечат пари. Така да, тие не се "чисти" пари за трансфери. Фрос подобро објасни погоре.

Брату ок е тоа ама не може да троши повеќе од што добива, не заебавај, ако нема едно 300-400 м годишна заработка Јунајтед по разни основи јас глава сечам.

Доволно е да се каже дека според финансиски експерти, ( не од форумов, туку вистински:P), ние сме единствениот клуб во светот кој може да ги купи и Роналдо и Меси во едњн трансфее период а да не го прекрши Финансискиот фер плеј(барем додека го имаше,сега очигледно скоро и да го нема)...така да не читајте само глупости парите од Адидас бла бла....[DOUBLEPOST=1440687446][/DOUBLEPOST]
И да не земат никој веќе пак ќе бидам задоволен јас лично. Пример црнец не е за напаѓач, лично мислам дека бргу им мине најдоброто во кариерат, да за Бентеке зборувам оти го поврзуваа со нас и други примери као Адебајор.
Од пејџови на Фб македонски мачестерисмајхевен најверодостојни ми се, овие еден е манчестер јунајтед од тука крадат инфо и тн тн,[DOUBLEPOST=1440686328][/DOUBLEPOST]

Брату ок е тоа ама не може да троши повеќе од што добива, не заебавај, ако нема едно 300-400 м годишна заработка Јунајтед по разни основи јас глава сечам.
Само овие се добри, т.е одлични, другите не вредат ни да ги збориш, а камоли да ги читаш....

Ако не се Барса или Баерн барем Јувентус плисс :popce:[DOUBLEPOST=1440692311][/DOUBLEPOST]PSV :LOL: ајде двете ГГ4+

Последно уредено:
Десетка, се останува на играчите.

ЦСКА упм :( Ај Астана или БАТЕ од последниов пот ако не...

Кај се паднаа ЦСКА се да им еам, па и како влегоа вчера...

Ќе треба во 6 да гледаме место стандардно 15 за 9.

Абе види за мерак D група со Јувентус и Севиља ем неизвесно ем кандидати за пренос на МТВ, вака пак по стримови :cautious:[DOUBLEPOST=1440693359][/DOUBLEPOST]BATE и Аstana ги избегнавме :cool:...и Макаби...добро е тоа што остана ок е. Ете Динамо ајде па кој може нека оди до Загреб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom