Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Со овој состав од било која шпанска екипа ќе изгубите. Може само против Валенсија бод да извадите.

Со овој состав од било која шпанска екипа ќе изгубите. Може само против Валенсија бод да извадите.

Не ми крши филм и не кажувај пред време.

-------------------

75 милиони дополнително добива Јунајтед од Адидас, па може комотно за +25мил да го земиме Бејл и да го издркаме колективно, иако оваа сезона е цреп во Р.М.

^_^

Да, оти премиите се само чисти пари за трансфери.

The point is пишувате сегде (не ти, не тука, општо по интернетов фанови на Манчестер, фб пејџови) од сабајлево дека тие 75 милиона се само за трансфери и демек еве уште од ноќеска ќе дошол некој :ROFLMAO:

Прва работа, тие 75 милиона клубов ги доби на 1.08.2015 а не вчера и немаа никаква врска со пласманот во ЛШ, туку ќе беа намалени на 50 милиони на 1.08.2016 ако не се пласиравме оваа година и не се пласиравме наредната година.
Втора работа, паричните резерви на клубов се на сметка на Велигденските острови и таа сметка не е со 200 денари на неа па да биде требно сиротиње од Адидас за некој трансфер само да се деси. Работава, чекајте да дојде бонусот за да купиме некој, Амди Бајрам бизнис :lolzz:
Трета работа, добивките на клубот не одат на трансфери туку одат на сите трошоци и активни долгови што ги има клубот.

После ќе испадне маалски кооперација муабет, Ед зел 75 милиона вчера а не зел никој до први.

Обично се зафркавам и со доза резервност ги земам информациите што се пласираат за Јунајтед. Ништо страшно и ако сум погрешил, само споделив инфо од фб и онака пишав за Бејл, би бил добра конкуренција на Шо.

Обично се зафркавам и со доза резервност ги земам информациите што се пласираат за Јунајтед. Ништо страшно и ако сум погрешил, само споделив инфо од фб и онака пишав за Бејл, би бил добра конкуренција на Шо.
:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom