Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Што велеа за фудбалот? Игра во која 22 будали трчаат по топката и на крајот германците победуваат.
Зимај го Милер и средена е одбраната :vozbud::vozbud::vozbud:

Со Депај како крило апсолутно немате потреба од Педро , вас ви фали напаѓач , Руни е непрепознатлив .

Нема шанса да се откажале туку така од Педерито,сигурно негде намирисале крв.Осеќам ќе се лупне некоја луда цифра,за некое лудо засилување.

И јас незнам зошто не тргнаат по Лапорте,со Смолинг ќе прават извонреден тандем,Лапорте е неверојатно интелигентен фудбалер како што се Ерера,Мата,па тука некаде е и Блинд.
Детево на Меси на секој натпревар во џеб го става,далеку подобар избор е од Рохо,Блинд и Џонс.

Инаку и јас имам јако чуство дека ќе лупнат многу пари на прославен фудбалер,Милер или Бејл можда :vozbud:

Не бе братче мене искрено Рамос ми е секако преценет и цело време критикував дека е грешен потег Де Геа да се искористи за таков играч пошо само договор голем бараше Рамос место за Бензема да запневме ем помлад ем топ шпиц епа тоа е битно политиката летово лоша пропусти аматерски потези колку сакаш

Бензема го играат у Реал и кога игра со една нога, како да му е син на Мијалков, у Јунајтед ке ти го дале.

Само руни нека проработат што побрзо, уствари сеа со њукалс, па да ги направи 20+ сезонава, а друго милер да дојди ќе е топ

Ако успеат да го земат за сума до кај 15 милиони фунти, и те како се исплати ризикот и парите ...
Само, имаше проблеми со повреди, ако добро памтам, и го казнија некоја утакмица зашто доцнел на натпревар.

Ако успеат да го земат за сума до кај 15 милиони фунти, и те како се исплати ризикот и парите ...
Само, имаше проблеми со повреди, ако добро памтам, и го казнија некоја утакмица зашто доцнел на натпревар.
Ја не верувам ништо помалку од 20 милиони да го дадат Саутемптон ако уопште има вистина во ова.

BREAKING NEWS
Manchester United are considering making an approach for Southampton winger Sadio Mane, according to Sky sources

Солиден играч,до сума од 15-16 милиони фунти може да се исплати.

Не ми е јасно како може некоја си црнчуга ко Мане да е солиден, а Педро кој освоил се и сешто да биди нешто подоле и радувате дека не корпоса.... али ајде, се надевам дека нема да се крстам на Мане да направи некој блесок, секако после 1 година че си замини од клубот.

Не ми е јасно како може некоја си црнчуга ко Мане да е солиден, а Педро кој освоил се и сешто да биди нешто подоле и радувате дека не корпоса.... али ајде, се надевам дека нема да се крстам на Мане да направи некој блесок, секако после 1 година че си замини од клубот.

Прво, Мане го збориме на пола цена од Педро, кој е тип што све освоил, али не може да игра прва постава у Барса.
Второ, Педро уште не заминат плаче по Барселона, исто ко Ди Мариа.

Секако дека се радувам, не сакам играчи цигани. а Педро е таков.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom