Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Марез...

Али прашање е колку од овие играчи може да играат на такво ниво констатно, а не се само one season wonder...

Кога веч збориме за такви играчи, Боласи од Кристал Палас би бил многу подобра опција од сите други.

абе ја не реков да го земеме, чисто дали сте го гледале :) од дамна немам видено толку брз играч со топка

И се враќа сега Еди од Шпанија со Лапорте :icon_lol:

Нека го земат Гризман, може да игра и крило а може и позади шпиц ко што сака Ван гал кој може да дава голови. Башка вчера твиташе за Руни малиов :D

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Марез...

Али прашање е колку од овие играчи може да играат на такво ниво констатно, а не се само one season wonder...
Точно а богами и подобро да се земе некој класа играч со оглед на фактот дека не може да се потпреме само на играчите што моментално ги имаме во напад. Мемфис е машина само што би требало да билда искуство, Мата е океј играч кој би бил одличен во тандем со Ерера баш како прошлата година, Валенсија не верувам дека ќе се врати да игра крило додека е ЛВГ тука па останува на тоа дека немаме десно крило и дека би требало да се донесе еден таков играч. Криво ми е што ЛВГ расипа едно совршено уиграно дуо на сметка на тоа да игра со двајца дмц а баш утакмиците кои ги добивме и во кои покажавме дека можеме да се надигруваме со сите баш тие двајца растураа. Според мене боља опција би било да се игра со Шнајдерлин,Швајнштајгер и Ерера средина а напад Депај,Мата и Руни. Моментално тоа што му го прави ЛВГ на Ерера е скроз непотребно и нечовечки и ваљда ќе сфати колку ќе му биде тимот поефикасен кога него би го убацил во сите комбинации.

Колку само правиме грешка што не го земаме Педро...незнам како може да не сакате играч кој е роден победник има освоено ссе што може да се освои и на секој битен натпревар дава гол, дали како стартер или кога влегува од клупа, а и цената беше одлична...Само се надам дека се таргетира некој подобар од него или па евентуално ќе се земе класичен шпиц (или Милер за што искрено не веруам) и ќе се отвори евентуално простор за Переира да се покаже на некоој натпревар. Реално мислам дека ни треба и Педро и класична деветка, али што е тука е времето ќе покаже, очиглдно ЛВГ има други замисли...

Ерера ќе игра повеќе на 10ка. ЛВГ увиде дека има поголема стабилност со Шнајдерлин-Швајни/Керик во таа двојка.

Ерера ќе игра повеќе на 10ка. ЛВГ увиде дека има поголема стабилност со Шнајдерлин-Швајни/Керик во таа двојка.
Стабилност да, креативност нула за разлика кога игра Ерера.

Стабилност да, креативност нула за разлика кога игра Ерера.

Ќе игра и Ерера тука, но и на 10ка. Ќе се среди тоа кога ќе дојдат многу утакмици. Во изминативе 2 сезони ни фалеше само стабилноста, затоа сега и одбраната е растеретена и намален е простор за правење грешки кои би не казниле.

Колку само правиме грешка што не го земаме Педро...незнам како може да не сакате играч кој е роден победник има освоено ссе што може да се освои и на секој битен натпревар дава гол, дали како стартер или кога влегува од клупа, а и цената беше одлична...Само се надам дека се таргетира некој подобар од него или па евентуално ќе се земе класичен шпиц (или Милер за што искрено не веруам) и ќе се отвори евентуално простор за Переира да се покаже на некоој натпревар. Реално мислам дека ни треба и Педро и класична деветка, али што е тука е времето ќе покаже, очиглдно ЛВГ има други замисли...

Јас сум многу скептичен према играчи кои си идат од клубот, али викаат, не ми се напушта клубот. Како Ди Мариа што беше, уште не стигнат у Манчестер, а он вика, ја не сакав да го напуштам Реал, ме избркаа. Исто и со Педро.
Ако играчот не е 100% посветен на клубот за кој иде да игра, што знам...

Иначе, едно огромно :bravobe: за BBC

klN44yB.jpg

Ќе игра и Ерера тука, но и на 10ка. Ќе се среди тоа кога ќе дојдат многу утакмици. Во изминативе 2 сезони ни фалеше само стабилноста, затоа сега и одбраната е растеретена и намален е простор за правење грешки кои би не казниле.
Ќе му се удри од глава тоа измислувањето позиции на играчите кои не се нивни природни.Ерера мора да игра и пред Керик па и пред Швајнштајгер. Сите кои играат 4-2-3-1 формација играат со еден креативец во последната двојка пред одбраната и еден кој би работел повеќе одбрана на сметка на креативецот. Кога веч излага со таа формација не ми е јасно зошто не ги проба Шнајдерлин и Ерера како би функционирале во тандем.

Добро, долга е сезонава, све ќе проба, барем тоа знаеме. Примарно е Швајнштајгер да се врати во фитнес, гледаме дека Керик не е веќе стариот.

Искрено Ед се избламира летово ситуацијата со Де Геа и со Рамос испаднавме тешки аматери,после со Отаменди сега со Педро,иде по некој нереални мети како Рамос на пример исто и Дани Алвес не изработи за подобар договор кикс до кикс срамота

Слушнав Педро во Челзи ??? можно ли е од пред нос да летне ? )

Ако не тргневме по Рамос, зашто не сме тргнале.
Сега кога тргнавме, сме се избламирале.

Тоа е таа логика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom