Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Колку само правиме грешка што не го земаме Педро...незнам како може да не сакате играч кој е роден победник има освоено ссе што може да се освои и на секој битен натпревар дава гол, дали како стартер или кога влегува од клупа, а и цената беше одлична...Само се надам дека се таргетира некој подобар од него или па евентуално ќе се земе класичен шпиц (или Милер за што искрено не веруам) и ќе се отвори евентуално простор за Переира да се покаже на некоој натпревар. Реално мислам дека ни треба и Педро и класична деветка, али што е тука е времето ќе покаже, очиглдно ЛВГ има други замисли...
Како му препишувате се дека има освоено, демек тој бил главна алка за сите титули а веќе три сезони како е резерва во тимот. И Матераци има се освоено па што, не го праи стопериште тоа, секогаш влегуваше шееста минута.
Од сите аргументи, има се освоено мислам дека е најлош. Мислиш за Мулер и Меси збориш. Дури и со Шпанија кога ги освојуваа титулите беше резерва. :D

Многу сум задоволен од потегов. Едноставно е, како лик, оформен фудбалер не личи и не можам го замислам во дрес на Јунајтед.
Првин карактерот и метналитетот му е :гомце:. Да не речам џипси е. :D
Второ, не личи Јунајтед да се засилува со резерви на други клубови. Не личи, јеби га.
Трето, годините воопшто не одговараат за улогата што ќе ја има во тимот.
Четврто, хипотетички договорената плата беше превисока за негова улога во тимот што ја замислувавме. Не е до парите ама штрчи сепак.
Петто, не ми текнува ама нека стои. :D

Тоа е исто како да плачевме по Силвестр што појде во Арсенал оти имаше се освено.

Најкритична е одбраната и напаѓачката позиција. Знам сеа ќе се нафрлите со Отаменди ама мене ликов воопшто не ми се допаѓа и мислам дека по фијаското со АДМ, само исклучоци од тој континент треба да се потпишуваат, налик Ромеро кој од хеликоптер му се гледа дека е прибран човек по карактер.
Нешто како Баерн што прават. Смолинг и Блинд супер се надополнуваат, ако е толку до стопер нека ја платат клаузулата на Лапорт кој често го гледаат и чао. Мене овој ми е прва желба ама уште е дете. Да беше постар малце ќе беше топ дил.

И не е поентата да се трупаме со Гризмановци, Ројсовци колку да се рече дека сме покажале сила како лани. Сакам да гледам ликови како Депај, Јанузај, Шо, Дармијан, Шнајдерлин, Вилсон, што гризаат по терен, не примадони. Да не речам, европејци :)

Тоа е исто како да плачевме по Силвестр што појде во Арсенал оти имаше се освено.

Најкритична е одбраната и напаѓачката позиција. Знам сеа ќе се нафрлите со Отаменди ама мене ликов воопшто не ми се допаѓа и мислам дека по фијаското со АДМ, само исклучоци од тој континент треба да се потпишуваат, налик Ромеро кој од хеликоптер му се гледа дека е прибран човек по карактер.
Нешто како Баерн што прават. Смолинг и Блинд супер се надополнуваат, ако е толку до стопер нека ја платат клаузулата на Лапорт кој често го гледаат и чао. Мене овој ми е прва желба ама уште е дете. Да беше постар малце ќе беше топ дил.

И не е поентата да се трупаме со Гризмановци, Ројсовци колку да се рече дека сме покажале сила како лани. Сакам да гледам ликови како Депај, Јанузај, Шо, Дармијан, Шнајдерлин, Вилсон, што гризаат по терен, не примадони. Да не речам, европејци :)

Фалакурцу.Да ви се намочам и на рамос и на ди мариа и на милер и на сите такви фаци.Како не сфаќате дека у Англија не може да игра секој.Пола од тие што ги зборите ради климата у депресија ќе паднат за 3 дена.Што повеќе така наречени анонимни фаци тоа поубаво.Едино што ми е криво летово е што не го земавме Бентеке ние.

Ако не тргневме по Рамос, зашто не сме тргнале.
Сега кога тргнавме, сме се избламирале.

Тоа е таа логика.
Хех а ти со цел памет мислеше дека Рамос ќе дојде а?Од авион се глеаше дека е за договор подобар

Фалакурцу.Да ви се намочам и на рамос и на ди мариа и на милер и на сите такви фаци.Како не сфаќате дека у Англија не може да игра секој.Пола од тие што ги зборите ради климата у депресија ќе паднат за 3 дена.Што повеќе така наречени анонимни фаци тоа поубаво.Едино што ми е криво летово е што не го земавме Бентеке ние.
Само за Милер не се слагам :) Германците се поинаква сорта. Барем работливи се на терен ако нишо друго. За Швајнштајгер што муабети се вртеа, ќе се одмарал, тениси ќе гледал, на трибина ќе седел, се има освоено а гледаме дека на секој дел од теренот го има. Исти калап се тие, нема промашај.

Само за Милер не се слагам :) Германците се поинаква сорта. Барем работливи се на терен ако нишо друго. За Швајнштајгер што муабети се вртеа, ќе се одмарал, тениси ќе гледал, на трибина ќе седел, се има освоено а гледаме дека на секој дел од теренот го има. Исти калап се тие, нема промашај.

Не поштуем трансфери со толкави цифри.Не дека Милер е лош.Швајнштагер да го вреѓаш е исто ко Сколс да го вреѓаш.Такви професионалци нема веќе.

Ерекција добивам кога ќе ми текне како изигра Смолинг задниве три утакмици...Рио реинкарниран у терминатор познат како Крис.А кога ќе ми текне дека Џонс и Еванс ги штитевте пред 2 години.Јас и уште два тројца само го браневме.Се гледаше дека човекот му фалат само утакмици.Исто како што му фалат на косовчето наше.Керик треба да одмори една утакмица.Јас толку изнервиран го немам видено одамна, од грешка во грешка влегуваше.Не знам кој напаѓач би се донел , или Вилсон ќе лета во огинот.

Штета не го поигра Вилсон, че изваевме одма статистики за тоа како е машинерија за него. Факт е дека добро че ни дојдеше на екипава Педеро, ама тоа е. Че се тешиме сега.

После битка, сите генерали.
Не бе братче мене искрено Рамос ми е секако преценет и цело време критикував дека е грешен потег Де Геа да се искористи за таков играч пошо само договор голем бараше Рамос место за Бензема да запневме ем помлад ем топ шпиц епа тоа е битно политиката летово лоша пропусти аматерски потези колку сакаш

So transferot na Kovacic vo Real I so otkazuvanjeto od Pedro mi mirisa na trampa David - Bale.

Modric, Kroos, Isco, James, Casemiro, Kovacic, Illara. Imaat dosta igraci na 3 pozicii. Nema da me cudi da ni go sitnat Baleto a James da Im igra krilo kako na vremeto vo Porto.

Za stoper, celo leto placeme za lider vo odbranata no so performansite na Smaling jasno e deka ne e moralno da bide nekoj lider noviot CB, pokraj vakov Smaling moze I nekoj pomlad kvaliteten stoper kako Laporte.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom