Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe kolku sto vidov povredi muskul,se drzese za zadna loza pa valjda toa e problemot.Mesec dena pauza e maximumot za taa povreda.Дали некој ѕнае колку е сериоѕна повредата на Ди Мриа и колку би пауѕирал од прилика ?![]()
Па и да останеме без тие 25м. Колку дадовме за Фалкао во неповрат(вклучувајки и платата). Нани, Андерсон?13 милиони фунти што ги нуди Реал се смешни. 35 милиони фунти што ги бараат нашите се премногу за играч што наредна сезона е free agent. Уште пак ако нема мотив да брани, како што викаш...
25 мислам дека би била некоја реална сума, за да може одма Лорис да го собереме.
Нешто ми вика дека дека ке останеме и без Де Геа и без Рамбос.
Бар да ме тагнеше ко шо треба не вака од трето лице да слушам сте ме испедериле ебаве то транџите@mkguner не е од наш тим бе , за арсенал навива (ваљда)
(иначе покрај шо има уште еден геј у тим)
Друже каков црн каприц кога Вудвард цело време ломоти дека 20-30 милиони не му мењаат ништо на клубов. А отишол како слободен играч а таа сума летово, стварно мислиш дека мења нешто? Да се 50 милиони што ги бараат е ќе разберам, после истите ќе им ги дадеш за Рамос.Тоа е муабетот, Реал не му се брза за голман, може да се стрпи уште една година и да го земе како слободен играч, плус да не се прави фама за Рамос.
Затоа подобро сега нека платат 20-30 и подобро да искористиме колку толку, наместо од каприц да не заработаме ништо од Де Геа.