Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Нешто не ми штима со дресовите, првите 2 без копчиња, третиот со копчиња...

Ептен ми се прави мерак што вака ги дупчиме,едноставно покажвме став спрема нив,што не било случај порано.сСакаш нешто наше,дај нешто твое,или преплати го,ако не ајт у три лепе.И да не се лажеме мислам дека и да остане Де Геа,нема да брани со истиот жар со кој бранеше,значи клупа братче.

Не ја разбирам поентата да држиш играч кој не сака да игра за клубот.
Терај инает колку сакаш, ако Рамбос потпише нов договор, следната сезона ке отиде за без пари.

Во многу полоша преговарачка ситуација сме.

Ti sto bi prael,cisto me zanima,bi im go dal skoro za bes pari?

13 милиони фунти што ги нуди Реал се смешни. 35 милиони фунти што ги бараат нашите се премногу за играч што наредна сезона е free agent. Уште пак ако нема мотив да брани, како што викаш...
25 мислам дека би била некоја реална сума, за да може одма Лорис да го собереме.

Нешто ми вика дека дека ке останеме и без Де Геа и без Рамбос.

Дали некој ѕнае колку е сериоѕна повредата на Ди Мриа и колку би пауѕирал од прилика ?:facepalm::tapp:

Дали некој ѕнае колку е сериоѕна повредата на Ди Мриа и колку би пауѕирал од прилика ?:facepalm::tapp:
Abe kolku sto vidov povredi muskul,se drzese za zadna loza pa valjda toa e problemot.Mesec dena pauza e maximumot za taa povreda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

13 милиони фунти што ги нуди Реал се смешни. 35 милиони фунти што ги бараат нашите се премногу за играч што наредна сезона е free agent. Уште пак ако нема мотив да брани, како што викаш...
25 мислам дека би била некоја реална сума, за да може одма Лорис да го собереме.

Нешто ми вика дека дека ке останеме и без Де Геа и без Рамбос.
Па и да останеме без тие 25м. Колку дадовме за Фалкао во неповрат(вклучувајки и платата). Нани, Андерсон?
А за до година keep calm. Ако Де Геа отседи на клупа па и незнам дали ќе го земе Реал, освен ако и самиот ДДГ се задоволи за на клупа. А до тогаш.. сакаш да браниш сезонава за УТД? Потпиши нов договор, во спротиво гнијај на клупа.
И Рамос неќе веќе во Реал па не го пуштаат. Епа кој ги е.е!

Нема врска муабетов дека ќе немал мотив да брани, ЕУРО 2016 му иде наредна година, ако сака да е бр. 1 за Шпанија ќе брани како мачка. Уште поголем доказ дека не губиме ништо летово.

А за Ед јас бев скептик летото и Руни дека ќе го даде последните 3-4 дена од август и џабе се сили ама испадна не се силел за џабе така што не верувам дека ова е само филм правење.

@mkguner не е од наш тим бе , за арсенал навива (ваљда) :D

(иначе покрај шо има уште еден геј у тим)
Бар да ме тагнеше ко шо треба не вака од трето лице да слушам сте ме испедериле ебаве то транџите :D
Сеа гледам овој педер е 100% се стегнал во фармерицине санки Лиса Ан во најдобри денови. Хитлер само, ќе го бараме понавака...

Тоа е муабетот, Реал не му се брза за голман, може да се стрпи уште една година и да го земе како слободен играч, плус да не се прави фама за Рамос.
Затоа подобро сега нека платат 20-30 и подобро да искористиме колку толку, наместо од каприц да не заработаме ништо од Де Геа.

Добро,а зашо мислите дека тие 20-30 милиони ќе му сменат нешто на клубот?
Спиеме на пари бре,или ќе им земеме играч или лиглето ќе седи на клупа.
Е сеа тука стапува на сцена нова уцена,или ќе потпише нов договор пошо сака да брани сигурно за Шпанија следната година или нема да има ниеден настап следната сезона па нека го гледа европското од тв.

Тоа е муабетот, Реал не му се брза за голман, може да се стрпи уште една година и да го земе како слободен играч, плус да не се прави фама за Рамос.
Затоа подобро сега нека платат 20-30 и подобро да искористиме колку толку, наместо од каприц да не заработаме ништо од Де Геа.
Друже каков црн каприц кога Вудвард цело време ломоти дека 20-30 милиони не му мењаат ништо на клубов. А отишол како слободен играч а таа сума летово, стварно мислиш дека мења нешто? Да се 50 милиони што ги бараат е ќе разберам, после истите ќе им ги дадеш за Рамос.

Него му гори под газ, не на клубот. Дел Боске ќе си продужи да го форсира Касиљас на Еуро ако овој изиграва нешто или Ван Гал ако го бенчне. Така да ништо не губиме.

Tреба нашиве да ги обезбедат Лорис/Отаменди без разлика на епилогот со Де Геа/Рамос.

Можеби стварно адидас блокира трансфери пред 1ви Август.

Го сакаш најдобриот голман во светот, плати 35м. Просто е многу,
Се глупираат за Илара, Коентрао по 40 мил. плаќаат, а за Де Хеа неможело.
И на овој нашиов добро му се прави, не сакаше нов договор да потпише нека седи сега нека плаче ко пизда.
Доста е веќе, кога можат Порто, Бенфика од никој и ништо над 30м. сите да ги продаваат, ние најдобриот голман помалце од 30 е и жално, и срамно.

Ed the great!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom