Morgan Freeman
Немодератор
Не брзајте со заклучоци, да почекаме до први ако веќе има вистина во шпекулациите за адидас вс. најки..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Brat ,ova ti e najloso mislenje do sea.Od mob sum sea na kratko ke ti kazam zaso ima poenta.Vo vrska so nego,nema da dobieme nisto kako klub,ama sekoj sleden sto ke dojde znae sto go ceka.I da,me zabole mene so e spanec i sakal u Real.Neka potpise dogovor da go prodademe i neka siba slobodno.Океј е, не им го давај, ама која е поентата да дреме на клупа и да се уништи се тоа што се градело последните 2-3 сезони кај него? И демек ќе му покажеме на плачкото, така му треба. Па сите знаеме оти 90% од Шпанците плачат за дома, не направил ништо лошо Де Геа, само сака да оди во Реал. И сеа ние демек ќе му се одмаздуваме оти не сака да остане кај нас, глупо е тоа, не личи на професионален клуб. Иначе ако веќе ништо не ни менат 20 милиони и 35 ништо нема да ни сменат нели? Или држи го, ама да го искористиш наредната сезона, или продај го таму и собери го Лорис додека имаш време.
Го чека ќотек ако посака да си оди?Brat ,ova ti e najloso mislenje do sea.Od mob sum sea na kratko ke ti kazam zaso ima poenta.Vo vrska so nego,nema da dobieme nisto kako klub,ama sekoj sleden sto ke dojde znae sto go ceka.I da,me zabole mene so e spanec i sakal u Real.Neka potpise dogovor da go prodademe i neka siba slobodno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Океј е, не им го давај, ама која е поентата да дреме на клупа и да се уништи се тоа што се градело последните 2-3 сезони кај него? И демек ќе му покажеме на плачкото, така му треба. Па сите знаеме оти 90% од Шпанците плачат за дома, не направил ништо лошо Де Геа, само сака да оди во Реал. И сеа ние демек ќе му се одмаздуваме оти не сака да остане кај нас, глупо е тоа, не личи на професионален клуб. Иначе ако веќе ништо не ни менат 20 милиони и 35 ништо нема да ни сменат нели? Или држи го, ама да го искористиш наредната сезона, или продај го таму и собери го Лорис додека имаш време.
Нема ќотек, само нека не биде педерче. Клубот вложи доста во него, нека потпише договор за да искешираме и нека му биде тоа еден вид заблагодарување кон клубот за тоа што направи за него.Го чека ќотек ако посака да си оди?Не треба да функционираат работите така, замисли па дали ќе му текне на Шпанец (или било кој што не е сигурен дека ќе издржи повеќе од 3-4 години во Англија) да дојде кај нас. Многу играчи сметале дека е ред да продолжат во друг клуб и не потпишувале нов договор. Еден Балак без пари замина од Баерн, па никој не го учеше лекција, да дреме на клупа. Тоа е, мора да има и вакви случаи.
Многу е јасна поентата. Кон педерското понашање, возврати со педерско, тука најмногу Де Геа губи. Клубот го направи тоа што е денес, да, Де Геа возврати со перфектни утакмици, но тоа не е доволно. Знаеме сите дека шпанците се плачипички и дека кога-тогаш ќе се вратат дома, поготово ако им се укаже шанса во Реал-Барса. Тоа е свето за нив. Се ОК, но потпиши еден е*ан договор, да може подобро клубот да игра при трансферот, башка тоа сите знаеме дека УТД не е клуб што злоупотребува такви работи, како на пример Тотенхем.Океј е, не им го давај, ама која е поентата да дреме на клупа и да се уништи се тоа што се градело последните 2-3 сезони кај него? И демек ќе му покажеме на плачкото, така му треба. Па сите знаеме оти 90% од Шпанците плачат за дома, не направил ништо лошо Де Геа, само сака да оди во Реал. И сеа ние демек ќе му се одмаздуваме оти не сака да остане кај нас, глупо е тоа, не личи на професионален клуб. Иначе ако веќе ништо не ни менат 20 милиони и 35 ништо нема да ни сменат нели? Или држи го, ама да го искористиш наредната сезона, или продај го таму и собери го Лорис додека имаш време.
Замисли повторување на ланската сезона и годинава. Дали уште мислиш дека клубот не губи ништо?Многу е јасна поентата. Кон педерското понашање, возврати со педерско, тука најмногу Де Геа губи. Клубот го направи тоа што е денес, да, Де Геа возврати со перфектни утакмици, но тоа не е доволно. Знаеме сите дека шпанците се плачипички и дека кога-тогаш ќе се вратат дома, поготово ако им се укаже шанса во Реал-Барса. Тоа е свето за нив. Се ОК, но потпиши еден е*ан договор, да може подобро клубот да игра при трансферот, башка тоа сите знаеме дека УТД не е клуб што злоупотребува такви работи, како на пример Тотенхем.
Доколку потпишеше договор, клубот ќе ја побараше неговата цена(реална) и до сега можда и ќе беше во Реал без Рамоси, без ништо. Тој изигра доста педерски.
Епа како што кажав претходно. Ќе се жртвуваат тие 20-25м, ама ќе се жртвува и неговата кариера (технички сам си ја жртвува кариерата) со тоа што ако не потпише нов договор ќе грее клупа. Без разлика ЕУРО, тука клубот ништо не губе. Губи Шпанија, губи Де Геа. Е сега рецимо ако потпише договор, тогаш Реал ќе ја плате бараната сума али ќе остане во историја дека настанале компликации.
Се можеше поедноставно да биде ако педерчето потпишеше договор. Без разлика колку играчки придонел за клубот, такво подмолно понашање од такт ме вади. И Фабрегас плачеше за во Барса, Арсенал го пушти за супер цена (35м фунти тогашни=Азар).
Џабе понатаму би зборувале, се се врти во круг![]()
Епа Реал ептен претера. Рамос го проценуват на 90 милиони, а за Де Геа не дават ни мочани 20.Ако не ви мењаат ништо 30 милиони како што викате, боље да се продаде Де Геа и на сумата на Рамос додадете ги и нема шанси реал да одбие голема сума за играч кој е веќе 29 год.
И така и вие и они сте плус. Они пари добиваат, а вие од играчот кој би седел на клупа 30 мил. + Рамос ќе биде ваш. Па нека кошта рамос 70 милиони ако ништо не ви мења.