- Член од
- 15 декември 2014
- Мислења
- 73
- Поени од реакции
- 25
Не знае κај теρа стаρиов инат невиден ова денес беше очобол му се погоди годинава да е четвρти и од 10 победи ни се едвај тρи заслужени мојсиии вρати се
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да згреши многу со тактиката , нешто испробуваше , и он исти ко стариот ,се у лош момент наоѓа да прави некој експерименти.Манчестер излезе на нерешено но изгуби, оправдувања на сите страни. Едноставно е, промашена тактика, тактичко самоубиство и дотепување од страна на Куман. Треба да му е срам да даде таква изјава, демек ние глупи сме па не гледаме што се случувало на терен. Кажа демек за 6 месеци резултати, зар ова ли се тие резултати, на олд трафорд со НУЛА шутеви кон гол па уште и изјавава му е незнам, демек Манчестер проба да победи само што противникот не си даде автогол ....
Оди пренеси муГо цитирам постов по наредба на Донев
Еве ја да ти кажам дали е точно ова или не.
Точно е.
Мојс после 21 меч:
11 победи- 1 победа повеќе од ЛВГ
4 нерешени-3 помалце од ЛВГ
6 порази - 2 повеќе од ЛВГ
35 дадени гола- 1 повеќе од ЛВГ
24 примени - 3 повеќе од ЛВГ
37 поени за двајцата
7мо место - 3 помалку од ЛВГ
Или па Смолинг мава петици со 6 противнички играчи околу него , чист аматеризамЗа Ерера МОРА да се направи место во прв тим, и не знам зашто се инаети Ван Гал.
Ерера знае и да шутне надвор од 16 метри, знае да даде пас нанапред.
Ова денес беше многу лошо, безидејност, немање реализација, Смолинг изнаса топка на противничка половина.
Ди Марија веќе неколку меча игра како да не доручкувал од сабајле. Центаршутевите му се нула, не стигаат ни до прва статива, ударите му се по земја, се влече топката мислиш теренот е полн со вода, сестра ми посилно ќе шутне од него.
јас слободен сум инаку фин дечко сум никој збор лош не кажува за менеКолкава е сестра ти ? За другар прашувам.
Морав извини