Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ова ти е од ДејлиСтар така да не верувам дека е точно иако би сакал да дојде Лапорте зошто е млад и перспективен стопер.

Следнава недела можеби и ќе не поврзат со Остин бидејќи играме против КПР и таман тигрето ќе го вратиме во Монако и овој ќе го земиме, ем поевтин ем повеќе голови има дадено од него.

:)

Следнава недела можеби и ќе не поврзат со Остин бидејќи играме против КПР и таман тигрето ќе го вратиме во Монако и овој ќе го земиме, ем поевтин ем повеќе голови има дадено од него.

:)
Ништо чудно навистина да се случи ова, а и плус англичанец е Чарли Остин :D.

ЛВГ е упорен со некои играчи и нема шанси да ги смени без разлика дали играме против екипа што игра затворен фудбал или отворен.Мене секоја утакмица ми делува како да нема план б и фура една иста игра.Руни отсечен од секаде утакмицава,ДиМарија исто,Мата има поголема слобода од нив двајца а Ерера дреме на клупа,зошто и тој сам не знае.Фелаини можеби не беше спремен за утакмицава ама мораше ЛВГ многу подобро да го организира средниот ред со оглед на тоа што и Ванјама и Шнајдерлин се копачи,можеби ќе беше подобро да стартува со ДиМарија,Ерера,Керик и Фелаини средина а напад Руни и ВанПерси.Искрено бев убеден дека највише што можеме да извадиме со вчерашниот состав уште пред да почне беше бод со оглед на тоа дека стави 4 ца сеуште неспремни играчи прв состав и мислам дека во наредниве денови ќе се купи уште некој играч баш како што беше ситуацијата во летниот преоден рок т.е. првите кола кога киксавме.

Би било резил да не ја земе перси, другите голови се смешки а и голот на перси е против шпанија а не некои no-name рандом екипи.Неговиот гол бара огромен осет а не силеџиско рогање и тресење на мрежа пример како што е голот на Родригез каде или влага или иде надвор од стадион

Би било резил да не ја земе перси, другите голови се смешки а и голот на перси е против шпанија а не некои no-name рандом екипи.Неговиот гол бара огромен осет а не силеџиско рогање и тресење на мрежа пример како што е голот на Родригез каде или влага или иде надвор од стадион
Cim Rooney ne ja zede a ja zede Neymar....

нема врска пред некоја години нејмар го одбраја со цела акција пред голчиштето на руни
ова се тешки пиздари не добиват сите шо заслужуват (n)

Ван гал моρа да го седне мата на κлупа на подолг пеρиод и таман сега ван пеρси ќе отсуствува неκое вρеме неκа ги игρа напρед фалκао и ρуни се надевам нема да е до толκу инат и да го фоρсиρа вилсон на сметκа на фалκао,сρедина κеρиκ,фелаини,ди маρиа и хеρеρа во дијаманд со тоа што последниве двајца со поголема слобода во игρата и одбρана ρафаел и блинд беκови и смолинг и ρохо стопеρи ама повеρојатно ми е деκа ќе пρодолжи со тρипедва и на сметκа на еρеρа или фалκао ќе игρа џонс јбг иначе уште ми е маκа за κагава ќе беше совρшен во овај тим на јунајтед

Johnstone is joining Preston North End on loan for the rest of the season following a stint with fellow League One team Doncaster Rovers.

The 21-year-old has been recalled to United in order to pursue an opportunity with the Lancashire team, where his father Glenn played in the early 1990s. Johnstone came through the ranks at United and won the FA Youth Cup in 2011 with Paul McGuinness' side.

"I’m very happy to be here," the 21-year-old told Preston's official website. "It’s my home town, I grew up in Preston and it is a proud day for me and for my family.

Па Тиаго Силва и Давид Луиз у идеална 11-ка. Што ве чуди?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom