Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

@vidooq ке те радуваше ли фактот ако ради тој себичен потег изгубевме 2 бода?
не гледам што е тука за радување, сфаќам да себичиш на 2-3 разлика али ова ептен беше незрело

Не би ме радувал сигурно, ама е нешто што е еден вид на цена која мора да се плати.
Роналдо губеше по 10 топки на еден меч, и претеруваше со дриблинзи. Ама ете, тоа му бил просторот кој му бил потребен за развиток. Никој, освен Перси не му се налути за потегот.

Пост - утакмица кога е добиена, океј е да му се прогледа низ прсти. Ама ако беше ситуацијата поинаква, реално ќе беше хејтан исто како Јанузај што не подаде против Сандерленд.

Последно уредено од модератор:
Не би ме радувал сигурно, ама е нешто што е еден вид на цена која мора да се плати.
Роналдо губеше по 10 топки на еден меч, и претеруваше со дриблинзи. Ама ете, тоа му бил просторот кој му бил потребен за развиток. Никој, освен Перси не му се налути за потегот.
значи треба да му се даде на Заха безрезевна подршка од сите нас за она кое го прави на терен бидеејќи со губење топки, дриблинзи и себичење се станува Роналдо...[DOUBLEPOST=1417963239][/DOUBLEPOST]
Пост - утакмица кога е добиена, океј е да му се прогледа низ прсти. Ама ако беше ситуацијата поинаква. Реално ќе беше хејтан исто како Јанузај што не подаде против Сандерленд.
не треба да му се прогледа низ прсти него да му се укаже зашто и нареден пат истото ке го направи а нареден пат немаме да имаме толкава среќа, особено против такви копачки екипи кои играат затворено до максимум и секоја шанса треба да се користи

Wilson ti e ko Kimi Raikonen cold as ice 100ka. Deckoto puka od samodoverba i taka treba da prodolzi ako saka da stane vrven igrac. Pa 90% od likovi na negova vozrast bi pobarale na pozajmica da odat zosto ke gi izede samata psiha deka treba da se borat so Falcao, Persi i Runi za mesto. Ona puteno Lukaku od Eto i Tores mu bese strav da se bori za mesto, sto ke bese da igrase vo tim so vakva konkurencija.

Wilson lani koga dade gol na debito go imitirase Persa pri proslavata, a sega ne mu podava vo 2 na 1 situacija. :ROFLMAO:

Deckoto e postar od mene samo 4-5 meseci, kade e on i sto pravi, a kade sum jas i sto pravam...

значи треба да му се даде на Заха безрезевна подршка од сите нас за она кое го прави на терен бидеејќи со губење топки, дриблинзи и себичење се станува Роналдо...[DOUBLEPOST=1417963239][/DOUBLEPOST]
не треба да му се прогледа низ прсти него да му се укаже зашто и нареден пат истото ке го направи а нареден пат немаме да имаме толкава среќа, особено против такви копачки екипи кои играат затворено до максимум и секоја шанса треба да се користи
Роналдо се станува најпрвин со поседување на талент и напорна работа. Тоа се круцијални елементи. Потоа следува доверба од менаџерот, што би значело поголема слобода во играта , да ти дозволи да учиш од грешките ( ама да научиш :)) и да имаш и соиграчи кои ќе веруваат во тебе дури кога не ти оди најдобро. Исто битна е и поддршката од фановите ама тоа зависи од карактерот на фудбалерот. Пример на Роналдо нека му свирка и цел стадион, толкав нарцис е што ич не му чуе што мислат за него.

Да му се прогледа низ прсти од нас фановите, на тоа мислев. Инаку не се сомневам дека тренерите ќе му укажат каде згрешил и што згрешил. Верувам дека и во навидум префектни ситуации, тренери им укажуваат каде може да се подобрат. :)

Wilson ti e ko Kimi Raikonen cold as ice 100ka. Deckoto puka od samodoverba i taka treba da prodolzi ako saka da stane vrven igrac. Pa 90% od likovi na negova vozrast bi pobarale na pozajmica da odat zosto ke gi izede samata psiha deka treba da se borat so Falcao, Persi i Runi za mesto. Ona puteno Lukaku od Eto i Tores mu bese strav da se bori za mesto, sto ke bese da igrase vo tim so vakva konkurencija.

Wilson lani koga dade gol na debito go imitirase Persa pri proslavata, a sega ne mu podava vo 2 na 1 situacija. :ROFLMAO:

Deckoto e postar od mene samo 4-5 meseci, kade e on i sto pravi, a kade sum jas i sto pravam...
А замисли не нас, што сме постари од него како ни е. :icon_lol:

На првиот што ќе пише „ццц овие Лестер сеа се последно место, како изгубивме не ми се верува“ или нешто слично, ќе му купам темно скопско.

На првиот што ќе пише „ццц овие Лестер сеа се последно место, како изгубивме не ми се верува“ или нешто слично, ќе му купам темно скопско.

Oдамна се последно место ...

Секогаш кога и да погледнам во долниот дел од табелата и ги погледнам Лестер се потсетувам на залудно изгубените поени.

Прати цела гајба да не се срамиме за едно пиво од Скопје до Прилеп...

Шо така бе , нели после пладне е кај тебе утакмицата
Абе глупости живи е викендот кога играме у понеделник. Покасно ќе се вратам, ќе мора да ја гледам снимка, а нема шанса да издржам да не го видам резултатот. Ај, само да тепаме некако.

Секогаш кога и да погледнам во долниот дел од табелата и го видам Лестер се потсетувам на залудно изгубените поени.

Не сум јас ко прилепчанецот да барам цела гајба ,половинка ми е доста. За Драчево прати ја. [emoji6] [emoji6]

Кaмo дa се случи кaкo вo сезoните 2008 и 2009 кoгa oсвoјувaвме кoгa Њукaсл и Ридинг ни земaa бoд вo првo кoлo нa OТ a нa крaј испaднaa, a ние бевме шaмпиoни.

А шо се прајте енглези?
Зар прв пат ни е да изгубиме утакмица од последните 3 екипи? Тоа ни е традиција :D

Не знам за вас, ама мене уште не ми е јасно како изгубивме од таков Лестер..

:tvg:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom