Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

DwXnDBB.jpg

уплаќајте колку сакате, само Чемпионс држте го понастрана од утакмицава...
Ако уплатил и не победиме вечер утре ќе го стреалм :uzi:. Ќе поможиш да го најдам :icon_mrgr:

Pobedi protiv Soton I Liverpool bi ja prodolzile odlicnata serija i bi ne vratile vo bitkata za titulata,i bi im disele zad vrat na Siti i Celzi,posle natprevarite protiv Soton i Liverpul odime vo gosti kaj Aston Villa i posle toa go docekuvame Newcastle na domasen teren,i mislam so vrakjanjeto na povredenite lesno bi gi dobile tie 2 natprevari,ako pobedime na slednite 4 natprevari mnogu verojatno e da sme na samo 2 - 3 boda zad Celzi i Siti.

P.S izvinete za latinicata.

Не се секирајте за вечер, не ми се пишува денеска. :D

Колку само мора да тепаме иначе. Сите ќе ги избушам ако не тепат. Сите испокиксаа колово, освен Сити, па малце ми е страв да не се задоволат со нерешено нашите, ама ваљда не се пички до толку.

Не се секирајте за вечер, не ми се пишува денеска. :D

Колку само мора да тепаме иначе. Сите ќе ги избушам ако не тепат. Сите испокиксаа колово, освен Сити, па малце ми е страв да не се задоволат со нерешено нашите, ама ваљда не се пички до толку.

Само ако лажеш, нема за тебе ни светло скопско а камо ли па темно :gjavol:

едит - хихиии, ги вратиле старите смајлиња со ѓаволчињата ... а ова е уоу :цицки:

Го изедоа од Шити, го изедоа од Арсенал, сега на ред е да го изедат од нас мислам :icon_lol:
Толку им беше силата на Сотон ваљда. Ако ништо друго, мислам дека се психолошки уништени по последниве 2 кола.
Ова ни е многу важен натпревар, би се задоволил дури и со 1-0 во наша корист ако ништо друго...

Прошлиот пат коа пишав ке дадеме петарда на Леичестер се случи спротивното.
А вечерва дај да примиме 5 гола... :popce:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom