Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе дај не заебавај една топка не му помина нему и му ја тргна три пати на Агуеро од на нога,стигна кога излета цела одбрана при крај да затвори а беше на спротивната страна.Изгубивме минимално не треба толку критики и плукање,имавме шанси не ги искористивме и тоа е тоа.Де Геа е ѕвер,секоја чест за него.Кој излета понапред а по десна страна остави дупка по што Смолинг го направи вториот жолт?
18-ти ако добро памтам.Добра вест е што Колумбија пријателскава ќе ја игра во Лондон. Иначе кога е на ОТ меѓу Португалија и Аргентина?
Го бранам
Ајде кажи во што е послаб од останатите наши вечити таленти? Не знам кај гледате бранење, тој е едини што иде на дуел од сите наши стопери. Кажав и јас и видук што е негова слабост, ниту викам дека е класа ниту решение. Реално согледувајте ја ситуацијата. Почнете да глеате фудбал на тв наместо на флешскор.
Не ме секира толку поразов колку што се нервирам со одредени таленти кај нас. Валенсија, Смолинг,Ешли Јанг, Андерсон - овие четворицава без куфери треба да летаат во јануари.
Никој не ги бара да играат, само реков дека моментално имаме поприоритетни проблеми за решавање од тоа да се избрка Андерсон или Јанг. И да нормален сум, само не ме разбираш изгледа од прва па треба вака да се повторувам.
И мене нема ми плаќаат 50к фунти, немора 100к.Епа која е поентата да се чуваат ако не играат?Не сме црвен крст па ние да им ги раниме фамилиите...
Ми текнува, и уште стојам зад тоа дека голман додека не е сигурен и прави киксови му треба ротација. Моментално е во одлична форма, ме имаш прочитано во скоро да пишам Линдегард да брани??? Овде неможи човек ни критика да пиши веќе, после го тупите 1 година со тоа.@Red Man
А бе и ти едно време не убедуваше дека Линдегаард треба да брани место Де Геа, ти текнува?
Ако не можеш да ја увидиш разликата од лани и сезонава, не знам што да ти кажам, стварно е преочигледно за да се објаснува. Лани потфрлаа по 7-мина играчи на еден меч, сега се сведе на индивидуални грешки.
Полека и тоа ке се искорени.
За Фалкао се слагам, го испушија за 2-те најбитни утакмици со повредиве, плус додатно не досаботираа индивидуалните грешки.
па ете ако си ја прател сезонава кажи што направил тој лошо а не го направиле другите. Ама го платија како бизнис на Мендес и нормално е сите да го ругаат, без разлика што последниве три утакмици нема изгубен дуел.
Manchester UnitedДобра вест е што Колумбија пријателскава ќе ја игра во Лондон. Иначе кога е на ОТ меѓу Португалија и Аргентина?
Мене 2к нека ми даваат, не морам ни да доаѓам до МанчестерИ мене нема ми плаќаат 50к фунти, немора 100к.
Ми треба само време (доволно се 2години) да станам јак играчЖими пајпава..