Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако го земеш у предвид фактот дека не можеше да дише додека го ставаа на носилка, а после кога го изнесуваа ми се виде ко да припадна :eek:
Нормално е тоа, адреналински шок му се случува затоа што се накачува адреналинот да го заштити телото од болка, поради тоа и ставаат боца со кислород, да се смири организамот. Не мора да значи дека е нешто лошо ама 2-3 недели како ништо ќе го нема... :)))

Ди марија е ограничен пошто го става на крило. Нека го стави на позиција кај што играше првите 2-3 утакмици во средина ко фри рол па пак ќе го гледаме во старо светло

Reporter: "Do you know about the 13 point gap between you and Chelsea?"
LvG: "Yes, I can count."

:pos:

Ајде Фалкао стартна наредна и да ги истресеме.

Не се залетувајте многу со кој состав ќе се игра против Кристал Палас, не ли гледате дека се повредуваат на тренинг? А има цела недела тренинзи до натпреварот.. :)

Мислам дека тоа на Рохо беше само исчашен зглоб тоест надлатката коска му искочи од рамо што е многу многу болно, мене ми се случуваше порано ама не е ништо сериозно. Кога ќе се намести паузираш 1-2 дена и продолжуваш како ништо да не е, мене такво ми било искуството. Не верувам дека ќе отсуствува повеќе од 1-2 тренинзи.

Некако премногу ограничен последниве утакмици по страна не знам што е работава.Наредна се надевам дека ќе го убацат Ерера да игра некако пошто очајно ни треба некој да ги почнува акциите.
Изгледа не гледав јас иста утакмица. Ди Марија денес не беше лош туку беше добро чуван од сити, секогаш кога он ја имаше топката тројца играчи на сити го опколуваа, корнерите ни ги читаа ко селски буквар. Мислам од 7наши само 2беа искористени за шут кон голот.

Ван Гал мора да му ја даде таа ''фри рол,, позиција и пак ке биде ДиМагија.

Ви слетувам ко падобранец, ама морам да пишам едно мое кратко мислење за Блинд. :)

Значи го пратам уште од неговите први натпревари во Ајакс, кога строго играше лев бек, и од тогаш сметав дека ќе направи одлична кариера. Најмногу ми се свиѓа кога игра на ДМ, одлично ја чита играта, одличен пасер на топка е, НО ќе мора да поработи на физикусот, не е само од денеска ова, кога Туре го поништи буквално во дуелите, туку општо многу лесно ги губи физичките дуели, а во Премиер лига ако си средњак мора да ти е јасно дека ќе имаш еден куп физички дуели во натпревар.
Мора во овој сегмент да се подобри инаку ќе стане новиот Лукас Леива.

Се гледа дека Руни е голем фактор. Со тоа што ќе се позиционира во иднина како 10ка, ќе биде одлично. Иначе Ди Марија има поголема слобода во дијамантот и моментално не играма така ради повредата на Фалкао, но кога ќе се врати ќе може да го иплементираме пак тој стил. Иначе и со 10 играчи покажавме добра игра затоа што имаме индивидуалци кои можат решат со еден чекор. Уште одбраната е проблемот, но и покрај тоа што не котираме добро на табела, сметам дека со ЛВГ ќе биде друга приказна во иднина.

Dajte nekoe video, gifce ili so ti ja znam od solo prodorot na debeliot me interesira dali mozese da ja sutne ne znam zoso ja iskomplicira tolku.

Изгледа не гледав јас иста утакмица. Ди Марија денес не беше лош туку беше добро чуван од сити, секогаш кога он ја имаше топката тројца играчи на сити го опколуваа, корнерите ни ги читаа ко селски буквар. Мислам од 7наши само 2беа искористени за шут кон голот.

Дефинитивно да,повише му одговара фриленсер улогата на ДиМарија и мора да до одмори една утакмица барем пошто некако е бездушен последниве три утакмици.Мислам дека би можеле да играме и без него против Кристал Палас да биде одморен за Арсенал после тоа...Фалкао би требало да се врати дотогаш и мислам дека против нив сигурно ќе победиме.

Изведувањето на корните денес беше посебна приказна.
Ди Марија мора да размисли да допушти не некој друг да изведува ако на него не ми иде.
Сите ги акна денес на прва.

Изведувањето на корните денес беше посебна приказна.
Ди Марија мора да размисли да допушти не некој друг да изведува ако на него не ми иде.
Сите ги акна денес на прва.
Hat's of to shitty не имаа анализирано многу добро денес.
Може треба персата да се испроба пак по таа страна ,а геле да седи пред 16ник и да чека шанса да збрца некоја одбиена топка. Како и да е уште многу работа има ЛВГ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom