Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Кога ни го бараа Арсенал Смолинг за Вермален ние не. :P

Кога се враќа Ерера, со него и со Фалкао сме поинтересни. Барем Палас да ги опнеме следната, оти после против Дани факинг Велбз тешко.

Дали денеска сте сериозни дека Валенсија не треба да се има во тим? Па добро бе после ја не сум гледал ништо ама денеска немаше ниеден ебан кикс.Покриваше се и сешто.Премногу критики денеска од ваша страна а не треба да е така,сепак игравме на Етихад.Премногу му се дозволи на Туре да си ја игра својата игра.Немаше некои поединечни киксови денеска и мислам дека единствено повредите не уништуваат.Рохо играше супер исто и Смолинг дур не заеба со црвениот картон.ДиМарија пак ограничен по страна,за Јанузај не коментирам а во Шо го гледам новиот Евра дефинитивно дечково има што да покаже во иднина.Зезнатите дерби ни поминаа сега имаме колку толку полесен распоред понатаму и мислам дека ќе има добри резултати.

Не разбира ништо, селанец. :)

Секој присебен дефанзивец, нема да излезе онака со клизач и оставајќи зад себе доволно простор. Па уште и се повреди. :facepalm:
Рохо колку и да е трапав барем докажува дека игра како да му е последно и сфаќа што значи дресов и каде е донесен да игра за разлика од некои! Нема респект кон никого без разлика дали е Туре или е рандом напаѓач на Барнли. Затоа не знам зошто толку хејт има кон него, не дека го бранам али секогаш тој што игра до него ја прави клучната грешка. На Рохо паничењето му е слаба страна.

Не ме секира толку поразов колку што се нервирам со одредени таленти кај нас. Валенсија, Смолинг, Ешли Јанг, Андерсон - овие четворицава без куфери треба да летаат во јануари.

Не е Валенсија за прва постава бе. Имаш видено како проигруваат и се надоплнуваат Рафаел со било кој кој игра десно крило? Валенсија не може да помине ЕДЕН играч и да нафрли.
Затоа и е добар за ротација, да потпуни дупка како денес.

Рохо има само еден проблем, не знае да се смири, да се сталожи, нон стоп ја дува напред, а најчесто ја дава на противнички играч и одма пак не напаѓаат. Знае често да даде костен топка, па некој друг си ја чука главата ради него.

Пост мечот.
http://www1.skysports.com/watch/video/9546605/mixed-emotions-for-van-gaal-

Сите на Смолинг сте се запнале. Да, постапи глупо направи грешка ама барем игра нешто кога игра, не е ко пиздите ван Парси, Јанузај, Валенсија... Не ја игравме утакмицава со играч помалце, туку со 2-3ца помалце. Веќе три утакмици со ред Јанузај е стартер и е дупка, и некој уште ќе ми го брани овде млад бил, талентиран бил... Јанг да играше на негово место барем ќе паднеше нешто пенал, фаул ќе свирнеа. Исто и ван Перси веќе подолг период се влечка по терен само поради живеачката со шефот, а цела утакмица освен таа што ја шутна од мртов агол ништо не видовме. И за крај Фалкао добил удар пред 2 недели и затоа уште неможи да заигра. :tapp: Го пуштаат онаму да патува во Колумбија, и после тоа ги пропушта 3те утакмици, од кои две дерби и можеби најважните во сезоната. Да ти ебам и повреди и физиотерапевти и тактичари и се!!! Ко Селска екипа се, кога ќе се заокружи се на се.
И баш ме интересира што има некој да искоментира тоа што лани после 10 кола имавме 5 победи, а сега имаме 3! Факинг филозофија ис воркинг НОТ![DOUBLEPOST=1414947060][/DOUBLEPOST]
Валенсија, Смолинг, Ешли Јанг, Андерсон - овие четворицава без куфери треба да летаат во јануари.

Ешли Јанг и Андерсон и кога не играат ви се криви. (y) Така е, кога неможе по коњот удри по самарот. Тие се криви за тоа што имаме само 3 победи....

Сите на Смолинг сте се запнале. Да, постапи глупо направи грешка ама барем игра нешто кога игра, не е ко пиздите ван Парси, Јанузај, Валенсија... Не ја игравме утакмицава со играч помалце, туку со 2-3ца помалце. Веќе три утакмици со ред Јанузај е стартер и е дупка, и некој уште ќе ми го брани овде млад бил, талентиран бил... Јанг да играше на негово место барем ќе паднеше нешто пенал, фаул ќе свирнеа. Исто и ван Перси веќе подолг период се влечка по терен само поради живеачката со шефот, а цела утакмица освен таа што ја шутна од мртов агол ништо не видовме. И за крај Фалкао добил удар пред 2 недели и затоа уште неможи да заигра. :tapp: Го пуштаат онаму да патува во Колумбија, и после тоа ги пропушта 3те утакмици, од кои две дерби и можеби најважните во сезоната. Да ти ебам и повреди и физиотерапевти и тактичари и се!!! Ко Селска екипа се, кога ќе се заокружи се на се.
И баш ме интересира што има некој да искоментира тоа што лани после 10 кола имавме 5 победи, а сега имаме 3! Факинг филозофија ис воркинг НОТ![DOUBLEPOST=1414947060][/DOUBLEPOST]

Ешли Јанг и Андерсон и кога не играат ви се криви. (y) Така е, кога неможе по коњот удри по самарот. Тие се криви за тоа што имаме само 3 победи....
Каде реков дека Ешли Јанг и Андерсон се криви за ситуацијава? Само ја направив листата кој треба да лета според мене на зима/лето најкасно, затоа што земаат високи плати а немаат квалитет ни за на клупа.

Мене стварно не ми е јасно каде погреши денеска Валенсија дефинитивно...
Кој излета понапред а по десна страна остави дупка по што Смолинг го направи вториот жолт?

Рохо колку и да е трапав барем докажува дека игра како да му е последно и сфаќа што значи дресов и каде е донесен да игра за разлика од некои! Нема респект кон никого без разлика дали е Туре или е рандом напаѓач на Барнли. Затоа не знам зошто толку хејт има кон него, не дека го бранам али секогаш тој што игра до него ја прави клучната грешка. На Рохо паничењето му е слаба страна.

Не ме секира толку поразов колку што се нервирам со одредени таленти кај нас. Валенсија, Смолинг, Ешли Јанг, Андерсон - овие четворицава без куфери треба да летаат во јануари.

Колку го браниш Рохо, то чудо нешто. Вака од страна гледано, мене Рохо ми е најслаба карика во Јунајтед. Од одбраната, нормално.

Мене стварно не ми е јасно каде погреши денеска Валенсија дефинитивно...

Згреши што е ебан просек и не е Рафаел... Незнам за вас ама ја сум оптимист голем, со 10 души ги притиснавме сити на Етихад и бевме поприлично рамноправни со нив(после црвениот).Иако е сирење одбраната многу е напредната, го нема паничењето од првите утакмици...

Имајте верба, се гледа разлика од почетоктот на сезоната, можеби несреќно изгубивме ама задоволен сум генерално од натпреварот ( не од исходот) и што е најбитно знам дека клубот е составен у сигурни раце.

Каде реков дека Ешли Јанг и Андерсон се криви за ситуацијава? Само ја направив листата кој треба да лета според мене на зима/лето најкасно, затоа што земаат високи плати а немаат квалитет ни за на клупа.
Абе не рече, ама во вакви ситуации каде што првиот тим ни е катастрофа и пола за бркање ти спомнуваш некој од резервите (што ни на клупа не седнале сезонава) за бркање. Нека земаат плата, ќе доземаат туку што правиме со ултра надежнава ни одбрана составена од Џонс,Еванс,Рафаел,Смолинг... ако не направат грешка што води кон гол, ќе направат црвен картон, ако не пак на крај краева ќе се повредат на 5 месеци. Ама битно е Андерсон да се избрка па овие стаклениве и без мозочниве ако земаат плата.[DOUBLEPOST=1414947706][/DOUBLEPOST]
Колку го браниш Рохо, то чудо нешто. Вака од страна гледано, мене Рохо ми е најслаба карика во Јунајтед. Од одбраната, нормално.
Не е дефинитивно. Еве и јас застанувам зад него, и од сите овие стопериве што моментално ги имаме во одбрана само тој може да биде голем играч, само му треба време.

Го бранам :pos:

Ајде кажи во што е послаб од останатите наши вечити таленти? Не знам кај гледате бранење, тој е едини што иде на дуел од сите наши стопери. Кажав и јас и видук што е негова слабост, ниту викам дека е класа ниту решение. Реално согледувајте ја ситуацијата. Почнете да глеате фудбал на тв наместо на флешскор.

Абе не рече, ама во вакви ситуации каде што првиот тим ни е катастрофа и пола за бркање ти спомнуваш некој од резервите (што ни на клупа не седнале сезонава) за бркање. Нека земаат плата, ќе доземаат туку што правиме со ултра надежнава ни одбрана составена од Џонс,Еванс,Рафаел,Смолинг... ако не направат грешка што води кон гол, ќе направат црвен картон, ако не пак на крај краева ќе се повредат на 5 месеци. Ама битно е Андерсон да се избрка па овие стаклениве и без мозочниве ако земаат плата.

Друже извини на изразов, ама нормален ли си? Ги бараш најголемите дебили и вишоци у Јунајтед Јанг и Андерсон да играат?Па у втора лига ќе не однесат...

Остајте го рохо на раат, дечкото ќе се среди, ќе го биде него mark my words

@Red Man

А бе и ти едно време не убедуваше дека Линдегаард треба да брани место Де Геа, ти текнува? :ROFLMAO:

Ако не можеш да ја увидиш разликата од лани и сезонава, не знам што да ти кажам, стварно е преочигледно за да се објаснува. Лани потфрлаа по 7-мина играчи на еден меч, сега се сведе на индивидуални грешки.
Полека и тоа ке се искорени.

За Фалкао се слагам, го испушија за 2-те најбитни утакмици со повредиве, плус додатно не досаботираа индивидуалните грешки.

Друже извини на изразов, ама нормален ли си? Ги бараш најголемите дебили и вишоци у Јунајтед Јанг и Андерсон да играат?Па у втора лига ќе не однесат...

Остајте го рохо на раат, дечкото ќе се среди, ќе го биде него mark my words
Никој не ги бара да играат, само реков дека моментално имаме поприоритетни проблеми за решавање од тоа да се избрка Андерсон или Јанг. И да нормален сум, само не ме разбираш изгледа од прва па треба вака да се повторувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom