Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рохо колку и да е трапав барем докажува дека игра како да му е последно и сфаќа што значи дресов и каде е донесен да игра за разлика од некои! Нема респект кон никого без разлика дали е Туре или е рандом напаѓач на Барнли. Затоа не знам зошто толку хејт има кон него, не дека го бранам али секогаш тој што игра до него ја прави клучната грешка. На Рохо паничењето му е слаба страна.Не разбира ништо, селанец.
Секој присебен дефанзивец, нема да излезе онака со клизач и оставајќи зад себе доволно простор. Па уште и се повреди.![]()
Валенсија, Смолинг, Ешли Јанг, Андерсон - овие четворицава без куфери треба да летаат во јануари.
Каде реков дека Ешли Јанг и Андерсон се криви за ситуацијава? Само ја направив листата кој треба да лета според мене на зима/лето најкасно, затоа што земаат високи плати а немаат квалитет ни за на клупа.Сите на Смолинг сте се запнале. Да, постапи глупо направи грешка ама барем игра нешто кога игра, не е ко пиздите ван Парси, Јанузај, Валенсија... Не ја игравме утакмицава со играч помалце, туку со 2-3ца помалце. Веќе три утакмици со ред Јанузај е стартер и е дупка, и некој уште ќе ми го брани овде млад бил, талентиран бил... Јанг да играше на негово место барем ќе паднеше нешто пенал, фаул ќе свирнеа. Исто и ван Перси веќе подолг период се влечка по терен само поради живеачката со шефот, а цела утакмица освен таа што ја шутна од мртов агол ништо не видовме. И за крај Фалкао добил удар пред 2 недели и затоа уште неможи да заигра.Го пуштаат онаму да патува во Колумбија, и после тоа ги пропушта 3те утакмици, од кои две дерби и можеби најважните во сезоната. Да ти ебам и повреди и физиотерапевти и тактичари и се!!! Ко Селска екипа се, кога ќе се заокружи се на се.
И баш ме интересира што има некој да искоментира тоа што лани после 10 кола имавме 5 победи, а сега имаме 3! Факинг филозофија ис воркинг НОТ![DOUBLEPOST=1414947060][/DOUBLEPOST]
Ешли Јанг и Андерсон и кога не играат ви се криви.Така е, кога неможе по коњот удри по самарот. Тие се криви за тоа што имаме само 3 победи....
Кој излета понапред а по десна страна остави дупка по што Смолинг го направи вториот жолт?Мене стварно не ми е јасно каде погреши денеска Валенсија дефинитивно...
Рохо колку и да е трапав барем докажува дека игра како да му е последно и сфаќа што значи дресов и каде е донесен да игра за разлика од некои! Нема респект кон никого без разлика дали е Туре или е рандом напаѓач на Барнли. Затоа не знам зошто толку хејт има кон него, не дека го бранам али секогаш тој што игра до него ја прави клучната грешка. На Рохо паничењето му е слаба страна.
Не ме секира толку поразов колку што се нервирам со одредени таленти кај нас. Валенсија, Смолинг, Ешли Јанг, Андерсон - овие четворицава без куфери треба да летаат во јануари.
Мене стварно не ми е јасно каде погреши денеска Валенсија дефинитивно...
Абе не рече, ама во вакви ситуации каде што првиот тим ни е катастрофа и пола за бркање ти спомнуваш некој од резервите (што ни на клупа не седнале сезонава) за бркање. Нека земаат плата, ќе доземаат туку што правиме со ултра надежнава ни одбрана составена од Џонс,Еванс,Рафаел,Смолинг... ако не направат грешка што води кон гол, ќе направат црвен картон, ако не пак на крај краева ќе се повредат на 5 месеци. Ама битно е Андерсон да се избрка па овие стаклениве и без мозочниве ако земаат плата.[DOUBLEPOST=1414947706][/DOUBLEPOST]Каде реков дека Ешли Јанг и Андерсон се криви за ситуацијава? Само ја направив листата кој треба да лета според мене на зима/лето најкасно, затоа што земаат високи плати а немаат квалитет ни за на клупа.
Не е дефинитивно. Еве и јас застанувам зад него, и од сите овие стопериве што моментално ги имаме во одбрана само тој може да биде голем играч, само му треба време.Колку го браниш Рохо, то чудо нешто. Вака од страна гледано, мене Рохо ми е најслаба карика во Јунајтед. Од одбраната, нормално.
Го бранамКолку го браниш Рохо, то чудо нешто. Вака од страна гледано, мене Рохо ми е најслаба карика во Јунајтед. Од одбраната, нормално.
Абе не рече, ама во вакви ситуации каде што првиот тим ни е катастрофа и пола за бркање ти спомнуваш некој од резервите (што ни на клупа не седнале сезонава) за бркање. Нека земаат плата, ќе доземаат туку што правиме со ултра надежнава ни одбрана составена од Џонс,Еванс,Рафаел,Смолинг... ако не направат грешка што води кон гол, ќе направат црвен картон, ако не пак на крај краева ќе се повредат на 5 месеци. Ама битно е Андерсон да се избрка па овие стаклениве и без мозочниве ако земаат плата.
Никој не ги бара да играат, само реков дека моментално имаме поприоритетни проблеми за решавање од тоа да се избрка Андерсон или Јанг. И да нормален сум, само не ме разбираш изгледа од прва па треба вака да се повторувам.Друже извини на изразов, ама нормален ли си? Ги бараш најголемите дебили и вишоци у Јунајтед Јанг и Андерсон да играат?Па у втора лига ќе не однесат...
Остајте го рохо на раат, дечкото ќе се среди, ќе го биде него mark my words