Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Абе Блинд уште не го сликаа со дресот? Ај заедно со Тигарот. :pos:

Кој е човекот од Манчестер кој му наби толкави рогови на Перез?

Честито нека ви е класа играч, а најмногу ми е ќеиф за Ван Перси пошто мене лично ми е многу антипатичен. Кај кур сега Руни, Мата, тоа вие си знаете. :D Исто како Реал што набута средњаци и страдаше одбраната, вие набутавте напаѓачи и страда средината. :D

Кој е човекот од Манчестер кој му наби толкави рогови на Перез?
се сменија и управа и сопственици а човеков сепак остана со конекции тука, да почне човек да верува во масони :icon_lol: дури и ќерка му работи како правник во клубов.
Честито нека ви е класа играч, а најмногу ми е ќеиф за Ван Перси пошто мене лично ми е многу антипатичен. Кај кур сега Руни, Мата, тоа вие си знаете. :D Исто како Реал што набута средњаци и страдаше одбраната, вие набутавте напаѓачи и страда средината. :D
можно е на операција да оди, можно е да лажат заради репрезентацииве, ќе видиме што ќе биде.[DOUBLEPOST=1409564155][/DOUBLEPOST]
Sky Sport ‏@SkySport 1m
#Falcao firma con il Manchester United. 65 milioni di euro è il costo dell'operazione #SkyCalciomercato

?? Еве од скај спорт италија, пишува дека го купуваме за 65.
позајмица е со опција за откуп за таа цена :)

се сменија и управа и сопственици а човеков сепак остана со конекции тука, да почне човек да верува во масони :icon_lol: дури и ќерка му работи како правник во клубов.

можно е на операција да оди, можно е да лажат заради репрезентацииве, ќе видиме што ќе биде.[DOUBLEPOST=1409564155][/DOUBLEPOST]
позајмица е со опција за откуп за таа цена :)
а дека ќе платиме 65м за 29 годишен :)

ако е ова точно со ел тигре очекувајте сеа руни средина да почне да игра :-) нема друго објаснување пљус и кагава го продадовме значи руни би ја крпел и таа позиција ако не дај боже нешо се случи со Мата

Да им јавам на овие моите да не се вмешат и они у задњи моменат :icon_lol:

Се зезам, со помин нека е (y)

Еееејјјј ете критикувам кога не е добро и кога се спие на трансфер пазарот, уште сум лут што ете, го оставија Еванс да биде главен во одбрана на играчи во напад како Ди Марија, Фалкао, Руни, Ван Перси, Мата, Јанузај. Но кога ќе се купат играчи како Ди Марија и Фалкао, во година кога не се игра ЛШ, симнувам капа. Браво ЕД :)

James Cooper on Sky suggesting #MUFC could complete deal for 15-year old superstar Martin Odegaard today too.

:ROFLMAO: :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom