Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Да им јавам на овие моите да не се вмешат и они у задњи моменат :icon_lol:

Се зезам, со помин нека е (y)
Џабе брат Мендес не ве пегла вас :icon_mrgr:

Колку само дркав на Фалкао додека беше во Атлетико, 10 пати пишав во темава оти сакам да го земеме... и малце каснат како и со Мата, ама ако.. :P

Ајде Мендес уште Карваљо да го пикне со Фалкао и имаме комплетен тим. Блинд ќе може да покрива и лев бек, стопер и средина, а ништо чудно ЛВГ да менува формација во 4-3-3 или 4-2-3-1, а и Мата да седне на клупа, па Руни да игра негова позиција...

А, кажи? Не те разбирам? :D
Абе точно е дека го нудеа сегде, глеј вчера и завчера на Реал како им досаѓаа, па на Сити па на Арсенал :) иначе да тоа со Блинд и Ди Марија беше брејкинг њуз на Скај, глеам цело сабајле, отпосле дојде ова за Фалкао, откако Балаг пиша :)

Честито нека ви е класа играч, а најмногу ми е ќеиф за Ван Перси пошто мене лично ми е многу антипатичен. Кај кур сега Руни, Мата, тоа вие си знаете. :D Исто како Реал што набута средњаци и страдаше одбраната, вие набутавте напаѓачи и страда средината. :D
BwcAcIwIgAECrhj.png

:pipi:

L’Equipe have it from #ASM’s end as a €10m loan deal with option to buy at €55m.

Абе точно е дека го нудеа сегде, глеј вчера и завчера на Реал како им досаѓаа, па на Сити па на Арсенал :) иначе да тоа со Блинд и Ди Марија беше брејкинг њуз на Скај, глеам цело сабајле, отпосле дојде ова за Фалкао, откако Балаг пиша :)
Noooo hard feelings :icon_lol: Само сум пресреќен, станувам и отварам твитер од телефон да видам што се има случено. И ми пишува пред 1s BBC и Фалкао доаѓа во Јунајтед, рипнав од кревет ко ненормален :pos:

*пошто Ед Вудвард стана олицетворение на одговорниот човек за реализиран/ не реализиран трансфер, би сакал да ја дадам следнава изјава:

Вудвард влезе во форма а? :) Се изнервива батацот малце :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom