Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се сменија и управа и сопственици а човеков сепак остана со конекции тука, да почне човек да верува во масониКој е човекот од Манчестер кој му наби толкави рогови на Перез?
можно е на операција да оди, можно е да лажат заради репрезентацииве, ќе видиме што ќе биде.[DOUBLEPOST=1409564155][/DOUBLEPOST]Честито нека ви е класа играч, а најмногу ми е ќеиф за Ван Перси пошто мене лично ми е многу антипатичен. Кај кур сега Руни, Мата, тоа вие си знаете.Исто како Реал што набута средњаци и страдаше одбраната, вие набутавте напаѓачи и страда средината.
![]()
позајмица е со опција за откуп за таа ценаSky Sport @SkySport 1m
#Falcao firma con il Manchester United. 65 milioni di euro è il costo dell'operazione #SkyCalciomercato
?? Еве од скај спорт италија, пишува дека го купуваме за 65.
а дека ќе платиме 65м за 29 годишенсе сменија и управа и сопственици а човеков сепак остана со конекции тука, да почне човек да верува во масонидури и ќерка му работи како правник во клубов.
можно е на операција да оди, можно е да лажат заради репрезентацииве, ќе видиме што ќе биде.[DOUBLEPOST=1409564155][/DOUBLEPOST]
позајмица е со опција за откуп за таа цена![]()