Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Сите се дрва, а вие сте се запнале за Јанг пак! Јас кај него најмногу желба видов за да направи нешто. Другиве сите се ко умрени. Да не ги набројувам.
И за вакви утакмици ни треба играч како Ди Марија!!! Јас некни ова го зборував. кога се инаетеа некој овде, немало место во тимов за него, кај ќе сме го играле, дрн дрн...
ДИ МАРИЈА? Ма не бе, нема место за него кај нас што збориш?!!! Извади ги Јанг, Чичарито и да не се нервирам. Незнаат топка да водат

Ако ако, вака треба, малку ќотек да изедеме. Тепавме 2-3 пријателски и се дигнавме во облаци. Не бе, не ни требаат засилувања, супер ни е тимот.

Стратегијата е утната.
Јанг не го бива лево, мора десно да се премести, Чичарито надвор. Јанузај многу да не се занесува.
= Победа.

Ајде одма на цмиздрењеи и со плукање,кај и да ќе почнете и по Ван Гал да фрлате дрва и камења.Чекајте бе да му ебам мајката само прво полувреме е.

Eте го Нани.
Јас уште имам верба во него. :love:

Како ме послуша ЛВГ. Ете му сеа шанса на Нани. Да се биде или не.

Стратегијата е утната.
Јанг не го бива лево, мора десно да се премести, Чичарито надвор. Јанузај многу да не се занесува.
= Победа.

Ова. јанг растураше на пријателските кога играше лево.

Е oвoa е тренер сo двa пaрa јaјцa, не декa Нaни ќе јa пoдoбри мнoгу игрaтa aмa бaрем се oбидувa дa јa пoдoбри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom