Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Кога ги играм на спортска така ми треба. :icon_mrgr:

П.С. Руни ептен слаб денес, мора тој да повлече ако сакаме пресврт. Чичарито е циркус исто.
Спортската ќе ти е помал проблем, ќе треба пица и кока-кола да ми купуваш :D

Не ни сакам да кажам на што ме потсеќа играва првово полувреме.

Чичарито ако има малку доблест, ке си седне на клупа, и ке го препушти местото на некој напаѓач. Знам, некој кој друг моментално.
3 пати поминаа Свонси половина, еден гол ни дадоа.

Блекет одличен.

Нека ги пребијат бе...тогаш ќе земеме некој нов играч, инаку ќе си играме играчки...

Спремни биле за новата сезона :cautious:. Него само мене ли ми изгледа некако бавен Јанузај ко прејаден да влезе во игра, многу ја влече некако...еве на снимка даваат стрелецот цело време се движи слободен, Мата оддалечен 15 метра од него. Комфорно си оди во напад, тоа е недозволиво.

Лошо полувреме изигравме освен поседот на топка ништо друго не направивме, во второ треба малку по конкретно да игравме зошто вака тешко да дадеме гол.

Духот на Мојс е уште присутен на Олд Трафорд не ни дава мира.Инаку не сакам да издвојувам кој изиграл лошо,ама очигледно Јанг пак почна да си го лади.

Руни многу отсечен исто и Мата. Никаде ги нема и двајцата. Ептен затворено играат Свонси и тепаат ко луди све да им ебам.
Мора повеќе да идат преку крила и нека го тури Фелаини место Чича или Нани сеедно неможам да го гледам веќе во Манчестер како незнае топка да прими и да подаде на време.

Ете ви го Ешли Јанг, добар бил во формација 3-5-2? Во што е добар бе, стока невидена се да му ебам, се!!!!!! Ги чекаш 3 месеци и пак вака ко умрени играат, ајде бе!!!

Сите се дрва, а вие сте се запнале за Јанг пак! Јас кај него најмногу желба видов за да направи нешто. Другиве сите се ко умрени. Да не ги набројувам.
И за вакви утакмици ни треба играч како Ди Марија!!! Јас некни ова го зборував. кога се инаетеа некој овде, немало место во тимов за него, кај ќе сме го играле, дрн дрн...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom