Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ѕверчево што позиција беше? Десен бек и крило понекогаш?
Ако се покаже на турнејата може да го гледаме во прв тим догодина. uploadfromtaptalk1403963312214.jpg

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

CzNFfI0.jpg

Ѕверчево што позиција беше? Десен бек и крило понекогаш?
Ако се покаже на турнејата може да го гледаме во прв тим догодина. Прегледај го приврзокот 96407

Десен бек игра, јас очекувам ЛВГ да му даде шанса сезонава барем во некој од куповите.

Баш сакав ова да го кажам. На 30год една добра сезона и 30милки? Абе аман :D
Па боље Вермален за 10 колку за на клупа одошто овај стариов.

Тешко дека ќе прави трансфер од клуб каде што седи на клупа во клуб каде пак би седел на клупа. :)

Ја би Вермален за 10м. Зошто? Затоа што очекувам првотимскиот тандем да биде Џонс-Еванс. Тука е и Смолинг од позадина и искуството на Вермален може да биде добро искористено при ротација, а и како првотимец во секој случај. Тука го имаме и Мајкл Кин кој би требало да се етаболира во првиот тим, а и Де Вриј ако пристигне ќе биде топ. Искрено не посакувам некој мега трансфер за дефанзивата затоа што во тој случај би се истиснало местото на некој од Џонс или Еванс од првиот тим, а сметам дека нивното партнесрство оди на се подобра насока и покрај лошата сезона.

Газета дело спорт вика де вриј ке дошол за 8милиони после светското.
Да видиш да не веруваш

Ја би Вермален за 10м. Зошто? Затоа што очекувам првотимскиот тандем да биде Џонс-Еванс. Тука е и Смолинг од позадина и искуството на Вермален може да биде добро искористено при ротација, а и како првотимец во секој случај. Тука го имаме и Мајкл Кин кој би требало да се етаболира во првиот тим, а и Де Вриј ако пристигне ќе биде топ. Искрено не посакувам некој мега трансфер за дефанзивата затоа што во тој случај би се истиснало местото на некој од Џонс или Еванс од првиот тим, а сметам дека нивното партнесрство оди на се подобра насока и покрај лошата сезона.
Да не се лажеме, еванс и Смолинг да ти играат во танден прв тим против јака екипа ти е еднакво на самоубиство.
ОД поголемите екипи во европа тоа е најлошиот тандем у одбрана што функционира у моментов...

Да не се лажеме, еванс и Смолинг да ти играат во танден прв тим против јака екипа ти е еднакво на самоубиство.
ОД поголемите екипи во европа тоа е најлошиот тандем у одбрана што функционира у моментов...

Зошто така? Тоа што минатата сезона изгледаа како банда без команда според мене не е некое мерило...Со саглам стратег кога секој ќе си ја знае својата задача и ќе биде дисциплиниран во играта се може се. Еванс го има издигнато нивото на игра на доста високо ниво. Смолинг исто е солиден играч и имам верба во него иако пред него би го ставил Џонс. Остај ти Смолинг што поголем дел минатата сезона играше како десен бек и беше доста лош таму заради слабата форма на Рафа. Значи како прво дуо во одбрана ги редам Еванс-Џонс. Џонс има потенцијал да биде подобар од Рио/Вида во нареден период и затоа верувам дека со Еванс имаат доста простор за соработка. Впрочем во минатата сезона кога дуото во одбраната го сочинуваа тандем од овие 3-ца играчи изгледавме доста постабилни. Во минатото во последна линија сме играле со Ошеј, Браун и слични во важни натпревари, но имаше дисциплина и секој си ја знаеша задачата...нешто што го има ЛВГ во рацете засега. Гледај кога Влар, Инди и Де Вриј како имиња анонимци им се спротиставуваа на противниците досега на СП.

^Да, Смојлинг е солиден играч. Солидни играчи има и во Евертон, Саутемптон, Тотенхем...

Ах бе го гледам детево и ми се плаче дијамант,Џејмс Родригез,ми иде да си каснам од гзот,што не го земавме ко имавме шанса.

Колку ми е само жал што не го донесовме Џејмс Родригез лани,да останеше САФ можеби и наш ќе беше..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom