Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш САФ имаше шанса да го потпише ама не сакаше. Мартин му го препорача 2010-11 негде.Колку ми е само жал што не го донесовме Џејмс Родригез лани,да останеше САФ можеби и наш ќе беше..
Кога и да го видам ми текнува на чудовиштана од The Hills Have Eyes, исти!Кајт бе![]()
Кога и да го видам ми текнува на чудовиштана од The Hills Have Eyes, исти!
Да не се лажеме, еванс и Смолинг да ти играат во танден прв тим против јака екипа ти е еднакво на самоубиство.
ОД поголемите екипи во европа тоа е најлошиот тандем у одбрана што функционира у моментов...
^Да, Смојлинг е солиден играч. Солидни играчи има и во Евертон, Саутемптон, Тотенхем...
Првата сезона Смолинг имаше само еден изгубен воздушен дуел. Торес во џеб го стави, Раул памтам, Тевез на дебито против Сити...Не знам како не може да се разбере дека дечкото не е десен бек, ниту па е Џонс, нема центаршут, само висина има, само покриваше лани. Нека изиграат Џонс/Смолинг и Еванс 5-6 утакмици со ред стопери ќе прајме муабет дали чинеле или не. А судење според ланската сезона не иде во обѕир.Како бе тоа играч што бил одлична замена за Фердинанд нечини, првата сезона кога го донесоа имаше 30+ натпревари ако добро ме држи меморија (а ме држи) искина ги изеде противниците и сега нечини зашто нити има градба нити пак е спремен да игра десен бек каде што играше оваа сезона.
Уствари што мелам јас бе па на форумов се само искусни првотимци калибар за Манчестер, ама зашто не се помодари играат во Ергеле. Дај бе оладете имате најмалку 5 играчи што џабе го јадат лебот во тимот а вие се фативте за дечко што има страшен потенцијал. Сте му дале шанса да покаже што може???? Десен бек не е шанса исто и греење клупа не е шанса. Имате играчи за да направите страшно бековско дуо поготово ако се земе предвид дека се млади играчи бе за таа позиција. Не тресете зелени само
Последната под САФ кога се уиграа Џони и Крис тука сите свршававме , а сеа не чинеле ,абе ајде. Оваа минатава сезона нека биде лош сон и никад да не се повтори , сеа под овој РЕЖИМ има се под конец да биде , кој е добар ке просперира ,кој не отворена е вратата во јануари.Првата сезона Смолинг имаше само еден изгубен воздушен дуел. Торес во џеб го стави, Раул памтам, Тевез на дебито против Сити...Не знам како не може да се разбере дека дечкото не е десен бек, ниту па е Џонс, нема центаршут, само висина има, само покриваше лани. Нека изиграат Џонс и Еванс 5-6 утакмици со ред стопери ќе прајме муабет дали чинеле или не. А судење според ланската сезона не иде во обѕир.
Ја би Вермален за 10м. Зошто? Затоа што очекувам првотимскиот тандем да биде Џонс-Еванс. Тука е и Смолинг од позадина и искуството на Вермален може да биде добро искористено при ротација, а и како првотимец во секој случај. Тука го имаме и Мајкл Кин кој би требало да се етаболира во првиот тим, а и Де Вриј ако пристигне ќе биде топ. Искрено не посакувам некој мега трансфер за дефанзивата затоа што во тој случај би се истиснало местото на некој од Џонс или Еванс од првиот тим, а сметам дека нивното партнесрство оди на се подобра насока и покрај лошата сезона.