Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Дај нека тргне Вуди по Џејмс. Нека им даде таму Нани, Јанг, Велбек у пакет ако сакаат :D

Колку ми е само жал што не го донесовме Џејмс Родригез лани,да останеше САФ можеби и наш ќе беше..
Баш САФ имаше шанса да го потпише ама не сакаше. Мартин му го препорача 2010-11 негде.

Замислете по некоја случајност Вуди го договорил Родригес[emoji184] пред светсково[emoji33]. После нема да има sperm shortage во англија

Се пуштам да пишам за Џејмс дека ми е жал што не го купија коа имаа шанса, и глеам 150 страни за тоа се збори хахах :)))

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Според Дејли Фејл, вчера бевме заинтересирани за Јанмат, денес сме биле за Кајт. Мој тип, утре ќе бидеме заинтересирани за Верхаг кој ќе игра утре на десен бек место Јанмат.

Кога и да го видам ми текнува на чудовиштана од The Hills Have Eyes, исти!
:pos:Да ама ни го знаеш бизнисот наш,земаме играч од Ливерпул,иде кај нас им учукуа гол пред брдото нивно,и дига пехар у нивниот лут ривал,абе милина.Е само ради ова вреди да се земе,и нека дреме на клупа цела година,и на крај се знае:icon_lol:

Да не се лажеме, еванс и Смолинг да ти играат во танден прв тим против јака екипа ти е еднакво на самоубиство.
ОД поголемите екипи во европа тоа е најлошиот тандем у одбрана што функционира у моментов...

^Да, Смојлинг е солиден играч. Солидни играчи има и во Евертон, Саутемптон, Тотенхем...

Како бе тоа играч што бил одлична замена за Фердинанд нечини, првата сезона кога го донесоа имаше 30+ натпревари ако добро ме држи меморија (а ме држи) искина ги изеде противниците и сега нечини зашто нити има градба нити пак е спремен да игра десен бек каде што играше оваа сезона.
Уствари што мелам јас бе па на форумов се само искусни првотимци калибар за Манчестер, ама зашто не се помодари играат во Ергеле. Дај бе оладете имате најмалку 5 играчи што џабе го јадат лебот во тимот а вие се фативте за дечко што има страшен потенцијал. Сте му дале шанса да покаже што може???? Десен бек не е шанса исто и греење клупа не е шанса. Имате играчи за да направите страшно бековско дуо поготово ако се земе предвид дека се млади играчи бе за таа позиција. Не тресете зелени само

Како бе тоа играч што бил одлична замена за Фердинанд нечини, првата сезона кога го донесоа имаше 30+ натпревари ако добро ме држи меморија (а ме држи) искина ги изеде противниците и сега нечини зашто нити има градба нити пак е спремен да игра десен бек каде што играше оваа сезона.
Уствари што мелам јас бе па на форумов се само искусни првотимци калибар за Манчестер, ама зашто не се помодари играат во Ергеле. Дај бе оладете имате најмалку 5 играчи што џабе го јадат лебот во тимот а вие се фативте за дечко што има страшен потенцијал. Сте му дале шанса да покаже што може???? Десен бек не е шанса исто и греење клупа не е шанса. Имате играчи за да направите страшно бековско дуо поготово ако се земе предвид дека се млади играчи бе за таа позиција. Не тресете зелени само
Првата сезона Смолинг имаше само еден изгубен воздушен дуел. Торес во џеб го стави, Раул памтам, Тевез на дебито против Сити...Не знам како не може да се разбере дека дечкото не е десен бек, ниту па е Џонс, нема центаршут, само висина има, само покриваше лани. Нека изиграат Џонс/Смолинг и Еванс 5-6 утакмици со ред стопери ќе прајме муабет дали чинеле или не. А судење според ланската сезона не иде во обѕир.

Нека се стабилизираат работите на почетоков од сезонава (јас искрено се надевам уште на подготовките), нека си ја повратат самодовербата играчите а со тоа и формата, тек тогаш ќе видиме кој до каде е и колку го заслужил хејтот што го јадеа ланскава сезона. До тогаш keep calm and count signings. :cool:

Првата сезона Смолинг имаше само еден изгубен воздушен дуел. Торес во џеб го стави, Раул памтам, Тевез на дебито против Сити...Не знам како не може да се разбере дека дечкото не е десен бек, ниту па е Џонс, нема центаршут, само висина има, само покриваше лани. Нека изиграат Џонс и Еванс 5-6 утакмици со ред стопери ќе прајме муабет дали чинеле или не. А судење според ланската сезона не иде во обѕир.
Последната под САФ кога се уиграа Џони и Крис тука сите свршававме , а сеа не чинеле ,абе ајде. Оваа минатава сезона нека биде лош сон и никад да не се повтори , сеа под овој РЕЖИМ има се под конец да биде , кој е добар ке просперира ,кој не отворена е вратата во јануари.
Сеа уште да земат 2-3 играчи и пуна капа , би сакал трансферот на Крос да се деси т.е. да се укине позајмицата но

Јас се молам само Ван Гал да не го стави Џонс како деструктивец а да донесе друг дефанзивец. Не дека знам поише од Ван Гал ама Џонс е роден за одбрана и не сакам да го гледам како се шета ДМФ, ЦМФ, па централен и бек по потреба. Нека го стави кај што му е местото и да не го ротира.
Мада ова што го барам е несвојствено за ЛВГ ама ете, новогодишна желба сред лето. :cool:

Ја би Вермален за 10м. Зошто? Затоа што очекувам првотимскиот тандем да биде Џонс-Еванс. Тука е и Смолинг од позадина и искуството на Вермален може да биде добро искористено при ротација, а и како првотимец во секој случај. Тука го имаме и Мајкл Кин кој би требало да се етаболира во првиот тим, а и Де Вриј ако пристигне ќе биде топ. Искрено не посакувам некој мега трансфер за дефанзивата затоа што во тој случај би се истиснало местото на некој од Џонс или Еванс од првиот тим, а сметам дека нивното партнесрство оди на се подобра насока и покрај лошата сезона.

Вермален ако дојде у Јунајтед ќе биде поради првотимскиот статус,нешто што во Арсенал го изгуби.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom