Red Man
we do what we want!
- Член од
- 6 јуни 2007
- Мислења
- 2.057
- Поени од реакции
- 1.947
Па сите треба да бидиме, да ве е.и Велбек да ве е.и!Поголем оптимист од тебе нема во фан клубов![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па сите треба да бидиме, да ве е.и Велбек да ве е.и!Поголем оптимист од тебе нема во фан клубов![]()
Ау, можам да најдам скроз иста ваква изјава на Мурињо за Мата. До збор, буквално иста. Ете што бил договорот"Shinji's an important player for us. It's been a difficult time for him. he's not played as often as he'd have liked. He's someone we really like and he'll definitely be involved at some point tomorrow," Moyes told reporters.
ние онакви утакмици играме од 2009 навака, само имавме резултатиА реално ако гледаме и вчера изигравме слаба утакмица, онака индивидуалноста пресуди и плус среќата овој пат ни излезе во сусрет..
Али кога исходот е позитивен, кој ја врти играта!![]()
А замисли ова да се деси у финале на ЛШ, а ливерпул завршени четврти?п. с. замислете пројдеме пак со гол во 89 од пенал и во 92 од офсајдсве давам за вакво сценарио.
И фанови на Тотенхем се смееа за вакви сценарија пред 2 години и после шпљасА замисли ова да се деси у финале на ЛШ, а ливерпул завршени четврти?
Ај кога ќе се разбудам од сон, ќе едитирам![]()
Нека трепка.![]()
Не ја гледав утакмицава, незнаев ни резултат досега... Имам само еден коментар сега од кога изгледав хајлајц: "Пацерот, пацер си останува за цел живот!!!" Колку сака нека е млад, колку сака нека е неискусен, колку сака зицери нека фаќа еден на еден, онакви киксови за голман на Манчестер се дозволени 1-2 во цела негова кариера. А овај талентов веќе ги има 5-6.
Стабилноста на одбраната и на играта на тимот почнува од голманот! Ама не од ваков голман. Кај мене потроши доста кредити младичов, уште малце вакви глупости и ќе биде прв на список кај мене според желби за бркање. Резил!!!
Поздрав и се најубаво
Нека трепка.![]()
Ако е така на одбраната им е работа да не дозволат топката да помине (влезе) во 16тник. Коа ке ти се доближат на 5 метри биди ако сакаш и Свети Де Геа џабе ти е.Абе него работа му е да брани, а не да се глупира. Незначи дека тоа што вчера избрани добро дека е најдобар. Има еден куп киксеви напраено посебно напочетокот беше ептен дупка па САФ го ротираше со Линдегард. Се подобри од тогаш ама сепак има уште многу да учи. Пред се во нафрлени топки при корна. Кога ќе видам при корна како со раце се турка со играчот што пробува фа го изблокира, ми иди да појдам и да му ја лупнам една. А иначе има маретирајл за доказ
Исто имаше еден гол примено сезонава од мртов агол, кај што појде овај со нозе да брани, и изгледаше баш флоп неговата реакција....само незнам против кого беше неможам да ја најдам....
Од претходните сезони не ни барав...
Овие се од оваа само.
Нека ти трепкаат ете.
Абе него работа му е да брани, а не да се глупира. Незначи дека тоа што вчера избрани добро дека е најдобар. Има еден куп киксеви напраено посебно напочетокот беше ептен дупка па САФ го ротираше со Линдегард. Се подобри од тогаш ама сепак има уште многу да учи. Пред се во нафрлени топки при корна. Кога ќе видам при корна како со раце се турка со играчот што пробува фа го изблокира, ми иди да појдам и да му ја лупнам една. А иначе има маретирајл за доказ:
![]()
![]()
Исто имаше еден гол примено сезонава од мртов агол, кај што појде овај со нозе да брани, и изгледаше баш флоп неговата реакција....само незнам против кого беше неможам да ја најдам....
Од претходните сезони не ни барав...
Овие се од оваа само.
Нека ти трепкаат ете.