Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
тоа е тоа , нека трепка :

на овој не би му дал ни вода на тимот да му носи а не пак пенал да шутира. мислам нема дилема, како кај мене така и сите останати тука дека откако излезе влебек веќе го знаевме исходот од пеналот.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947

Не ја гледав утакмицава, незнаев ни резултат досега... Имам само еден коментар сега од кога изгледав хајлајц: "Пацерот, пацер си останува за цел живот!!!" Колку сака нека е млад, колку сака нека е неискусен, колку сака зицери нека фаќа еден на еден, онакви киксови за голман на Манчестер се дозволени 1-2 во цела негова кариера. А овај талентов веќе ги има 5-6.
Стабилноста на одбраната и на играта на тимот почнува од голманот! Ама не од ваков голман. Кај мене потроши доста кредити младичов, уште малце вакви глупости и ќе биде прв на список кај мене според желби за бркање. Резил!!!
Поздрав и се најубаво

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322

Не ја гледав утакмицава, незнаев ни резултат досега... Имам само еден коментар сега од кога изгледав хајлајц: "Пацерот, пацер си останува за цел живот!!!" Колку сака нека е млад, колку сака нека е неискусен, колку сака зицери нека фаќа еден на еден, онакви киксови за голман на Манчестер се дозволени 1-2 во цела негова кариера. А овај талентов веќе ги има 5-6.
Стабилноста на одбраната и на играта на тимот почнува од голманот! Ама не од ваков голман. Кај мене потроши доста кредити младичов, уште малце вакви глупости и ќе биде прв на список кај мене според желби за бркање. Резил!!!
Поздрав и се најубаво
Ne ja gledashe utakmicata, a pretpostavuvam deka golem den od poslednive 2-3 sezoni nemash gledano.

Apsurdno mi e da zastanam da go branam De Gea, samo totalen nepoznavach na fudbal mozhe da go napishe ova shto ti si go iskomentiral.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
nekoj da go procita postov ke pomisli za Taibi se raboti. Ova na David mu e prv kiks posle 3 godini. Kazete golman sto ne napravil kiks.

Nego ajde batalete Mata ni stiga denes, pak ke ne pcujat po fan klubovine deka krademe igraci od nekoi si rivali navodno ko so RvP :(

Член од
14 април 2012
Мислења
33.029
Поени од реакции
67.957
nekoj da go procita postov ke pomisli za Taibi se raboti. Ova na David mu e prv kiks posle 3 godini. Kazete golman sto ne napravil kiks.
Не ке да се 3 години. Повеќе како година дена.
Но, не би го продал Давид, ни во најлуди сништа.

Еден добар виц од фан клуб Ман Јоо. :pos:
gade напиша:
Не ми се верува дека Мата ќе настапи покрај Оскар, Хазард и Вилиан.Скоро 99% е сигурно дека ќе се сели човекот во ПСЖ.
Че те ебит денеска тој 1%. :D

Но, ајде, ти ги разгледав и другите мислења, посериозни се, па ке ја тргнам заебанцијата на страна.
Стојам на фактот дека дур Јанузај стигне до годините на Хазард, ке биде подобар играч од него.
Едноставно, основата со која почнува Аднан е застрашувачка. Има неполни 19 години.
До 24 колку што има сега Хазард, ако не го спречат повреди или оној другиот off the field фактор, сигурен сум дека ке го надмине Хазард.

Те цитирав тука зашто прекипивме ние во вашиот клуб

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Што број ке земе мата што мислите ???

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
33.029
Поени од реакции
67.957
Што број ке земе мата што мислите ???

Sent from my iPhone using Tapatalk

21, If you know what I mean ... :sneaky:

Сега ги гледам клиповите од Мата, и оние длабоки топки од средина кон централниот напаѓач, и ако се деси трансферот, Ван Перси има да буши со таквите топки ...
Кај нас само Флеч засега знае да даде таква топка, Керик ги форсира повеќе по крило таквите.
Но, ајде, останува да видиме денес што како.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
@budaletinka_r , што ме цитираш бе а ??? што ме цитираш , доста сум нервозен за Мата па уште клиповите ми ги цитирар и на крај ставил ова ( :drk:) за да ми биде уште повеќе криво :ROFLMAO: . Како и да е сеуште го носи дресот на Челзи на слика нема да дојде :icon_lol:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Да да, и ја вака ги пцував Баерн до немајкаде и тоа финале ЛШ шутираа као пичкици, али тоа е, еби му мајката
епа да , ама баерн следната сезона се вратија посилни од кога и да било и освоиа се и сешто...

така и ние :D од следната здравје:icon_lol:

Член од
14 април 2012
Мислења
33.029
Поени од реакции
67.957
епа да , ама баерн следната сезона се вратија посилни од кога и да било и освоиа се и сешто...

така и ние :D од следната здравје:icon_lol:

A бе, наредната е наша, што ви е ... :D

Има ова да се деси ако некој го стопира трансферот...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.134
Најинтересно е што на нас ќе ни се смеат ако некако пропадне трансферот а и они го исплакаа веќе. :D

Иначе се надевав дека кога ќе станам ќе биде се готово. Ништо. :(

Член од
14 април 2012
Мислења
33.029
Поени од реакции
67.957
Tвитер пука од вести дека Мата ке го прави медицинскиот во Карингтон, а не во Бриџвотер, како што претходно било најавено.
Би требало со хеликоптерче да пристигне во наредниот час и нешто. Ке се најдат некои слики, сигурно.

До вечер све ке се знае, дали сме го купиле, или Мурињо не исцепил.

А бе оно, си зборело детето во него цело време...

Mata's interview from 2011: “Growing up, Ryan Giggs inspired me, Not just me but a generation of players who were coming through at the time. Maybe because I played in the same position, I paid more attention to him. He was one of the best players in the world and it’s amazing he is still going strong now. And his goal against Benfica in the Champions League last Wednesday demonstrated once more why he is one of the best wingers the game has ever seen. There was so much to admire about his game. He had it all – incredible pace, great skill, style and an eye for goal. When you look at the success he has had in the game it’s phenomenal. I would settle for a fraction of that. So after the game today, I will ask if I can have his shirt.”

Kajgana Shop

На врв Bottom