Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
33.027
Поени од реакции
67.950
Сликиве на "навивачкава" само за во портфолио и на Red District у Амстердам.
Бара девојчево спонзор, не знам само зашто Јунајтед го користи како параван.

Тоа и се случи тоа беше и целта, мечот вчера е доказ колку добро можеме да играме со еден играч кој може да дели добри долги пасов, плејмејкер ко Сколс. Таков играч ни недостастува, Гигс ни е најдобриот плејмејкер а има 40 години.
Проблемот е што Гигси не може, заради годините да покрива назад.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Синоќа таква еуфорија ме имаше фатено што просто не знаев што да напишам. Што е најинтересно уште ме држи возбудата.
Олимпијакос, Олимпијакос, победа си е победа, враќање од 2-0 е голема работа и 1/4 финале си е 1/4 финале.
Не знам дали забележавте Валенсија пред да го добие ударот згреши 2-3 топки едно по друго, кога го удрија си викам фала богу ке го извадат ама како што почна после да игра борбено викам боље нека остане. :pos: Измешани времиња, измешани емоции.
Пред утакмица ми беше сеедно дали ке пројдат или не оти научна фантастика ми беше Јунајтед да даде 3+ голови а да не прима ниту еден знаејќи ги во каква форма се и све што видовме сезонава од нив.
Задоволен од игра, задоволен од резултат, задоволен од целиот тим. Океј е све тоа али Евра човече дај уозбили се барем малце, не чекаат тешки утакмици и не е шала да не се игра во ЛШ. Бар во ЛШ изиграј како што ти доликува, заеби премиер и онака отидено е све. ТЕ МОЛАМ ЗНАЧИ!!

п.с. Да се јави будалата од форумов што пред некое време имаше пишано дека Де Геа бил просечен голман и ради него биле повеќе од поразите. Нека се јави сам, да не го барам назад низ страните оти после ке го хејтам поише од Рајан Гигс што го хејта Велбек.

п.п.с Челси, Атлетико или Дортмунд ги сакам во 1/4 финале. Не дека ПСЖ ме плашат ама нека бидат последен избор.

п.п.п.с. Господин Џонс! Ех бе Калински :pos:

п.п.п.п.с. Слободниот на РВП :drk::cuc:

п.п.п.п.п.с. Ова ми е рекорд на п.с. И јас како Мојс почнав да рушам рекорди. :icon_lol:

Последно уредено:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.134
"Shinji's an important player for us. It's been a difficult time for him. he's not played as often as he'd have liked. He's someone we really like and he'll definitely be involved at some point tomorrow," Moyes told reporters.

Речено - сторено.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
мое толкување е дека резултатот не дозволи да влезе Кагава. Да тепавме 2-0 до негде 75-80та, ќе влезеше Кагава место Валенсија, немаше Јанг и ќе одевме само офанзива, се на една карта. Вака влезе Јанг (не дека помогна нешо дефанзива али пак подефанзивно е настроен). Во ЛШ една мала грешка може да значи елиминација. Имавме резултат немаше потреба за повеќе офанзива. Моја замерка е само што Фелаини не влезе порано. Како што беа оние џуџиња ќе ги вртеше без мака како последните 2 мин.

ине се буни ти ајде ручек си доби :)

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72

Бидете среќни што е пробна ждребка (y)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ќе бидеме.

B

BooBojan

Гостин
Кога веќе одбранава ни е ептен толку несигурна, средината не толку квалитетна, а ги имаме Руни и Ван Перси у напад, да би бил на место на Мојс би пробал еден меч со 5-4-1 која мислам дека би функционирала.
Би ги играл нешто слично на ова.
-------------Де Геа--------------
-Тони-Џонс-Рио-Еванс-Евра-
-----Фела-Керик--Гигс-------
-------------Руни---------------
--------Ван Перси----------
Со тоа што ке се согласите дека ова може многу лесно во тек на меч да биде променувана на 4-4-2. Но само би пробал.

Се виде убаво колку Рио си има елеганција во нозете кога игра, вака Џонс и Еванс би чистеле се пред него а овој знаејки кое искуство го има и колку добро ја чита играта на противниците и колку е добар со топка лесно би ја проследил топката до средината.Руни би добил слободна улога на 10ка.

Знам дека тактикава е постара и од Ферги,но можеби би функционирала барем во ПЛ каде нема што да загубиме. Вака барем би требало да добиеме на сигурност на одбраната.
Можеби може и Шинџи и Руни да би играле некој стил на двојна 10ка каде би се надополнувале, еден би ширел на страна, или би се повлекувал поназад за да биде потечна играта.
Џонс би можел повеке да учествува во градењето акции заедно со Фелаини и Керик и Гигс или Флеч,Клев.

Можеби формацијата би функционирала.Во ПЛ вреди да се проба.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
A сите знаеме што се деси лани со пробната ждрепка!!! :mad:

Ако, и ги сакам Реал, ќе им се врати за лани! Полуфинале хир ви кам!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom