Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Како да се скршил изгледа :)
1012401_540467222667864_856842687_n.jpg

Татко ми имат една занимација,а то е да пратит млади играчи на младински светски првенства,резервни утакмици,пријателски и друго, небитно :).Муабетот ми е,дека до сеа,имат даено коментар,да не речам предвидено дека ке станет јаки играчи Меси,Силва,Бербатов и Ламела(овој последниот така-така)...За сеа да се вратам од излегвење во 5 сабајле,и да ми речит,полу поспано:Барај на youtube некој Аднан со полско презиме шо играт во Манчестер,ќе бидит играчише хаха :D.....Се надевам ќе погодит и како за останативе 4-ца,а и јас го делам истот мислење за него.....ретко интелигентен играч на негова возраст,ретко :)

Како мислиш што Шинџи? Па во Јапонија ќе се приклучи на тимот, продолжен одмор имаше :)

Иначе еден другар мој што живее во Австралија само што се прибрал од утакмицава, вика дека Керик и Клеверли се огромни во живо, му се потпишале на дресот кога излегувале накај автобусот, така да муабетите дека Керик поготово бил ситен и не толку снажен паѓаат во вода. Друго е од тв, друго е во живо :))))

И јас истото ќе ти го кажам :D

Дечки, јако би било сите натпревари во HD од цела сезона да ги имаш на хард диск/цд-а а?

Јас ги имам веќе 4 сезони се снимам од Sky, ама не давам:icon_mrgr:
Рекоредерите ми се кодирани на само на домашна мрежа и неможам да ги раздавам Инаку досега сите ќе ги прикачев на некој тракер.:(

Јас ги имам веќе 4 сезони се снимам од Sky, ама не давам:icon_mrgr:
Рекоредерите ми се кодирани на само на домашна мрежа и неможам да ги раздавам Инаку досега сите ќе ги прикачев на некој тракер.:(

Од кој скај ако не е тајна си снимал 4 сезони во Хд ?

Реприза од утакмицава или некој линк за симнување?

Вилфред ми е ко подобра верзија од Нани. Се гледа дека има потенцијал во детето и навистина вреди и очекувам почесто да игра прва постава во текот на Премиер лигата. (y)

Од кој скај ако не е тајна си снимал 4 сезони во Хд ?

На сателитска ги има, од 2006 се со HD формат. Почнаа со еден па наредната сезона сите 4 канали ги направија HD,
Рекордерот со USB во телевизор и воздржи се да не менуваш канал 90 минути.

Ќе има вечер во 15 за 2 на Спортклуб.

Епа ќе си ја чекам за симнување :X3:
сите што очекувате младиве играчи да играат прва постава оваа сезона се лажете,затоа што на крај од транфер периодот клубот ќе не почасти со бале за лојалноста :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom