Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Руни ни за 100мил не треба во Челзи да се даде, ќе ни се удри у глава, ако сака да си оди нека крши глава ама надвор од Англија и тоа за помалце пари
А што да прават кога никој друг освен Челзи не го сака? Тој мислеше Барса и Реал ќе се затрчаат. Не е до парите. Тие се спремни да го остават до крај, ама така за две години на 29 години сам ќе може да оди каде сака.

И јас не сакам да оди во ПЛ ама ги разбирам и нив ако го пуштат таму. (бордот)

А што да прават кога никој друг освен Челзи не го сака? Тој мислеше Барса и Реал ќе се затрчаат. Не е до парите. Тие се спремни да го остават до крај, ама така за две години на 29 години сам ќе може да оди каде сака.

И јас не сакам да оди во ПЛ ама ги разбирам и нив ако го пуштат таму. (бордот)
Еве на Наполи им треба шпиц нека му го дадат на Рафа:-), или на Зенит ако Хулк им оди...а шо се однесуа на Барса и Реал, првиве мењаат тренер кој можеби ќе сака вистнски шпиц, а вториве се глупи шо ме го сакаат и 200 кила да има подобар е од Бензема и Игуаин и тоа од двакцата стопени во еден...

Еве на Наполи им треба шпиц нека му го дадат на Рафа:-), или на Зенит ако Хулк им оди...а шо се однесуа на Барса и Реал, првиве мењаат тренер кој можеби ќе сака вистнски шпиц, а вториве се глупи шо ме го сакаат и 200 кила да има подобар е од Бензема и Игуаин и тоа од двакцата стопени во еден...
Бензема и Иги може се камења ама барем ќутат, не се бунат. А ете чим ни еден Наполи не го бара можеш да замислиш до кое дереџе е западнат. Ќе видиме како ќе испадне ситуацијава :)

Најбитно е срединава да ја засилиме, ако иде Руни, нека тргнат тогаш по Бале како што кажа Артиљеро.

Бензема и Иги може се камења ама барем ќутат, не се бунат. А ете чим ни еден Наполи не го бара можеш да замислиш до кое дереџе е западнат. Ќе видиме како ќе испадне ситуацијава :)

Најбитно е срединава да ја засилиме, ако иде Руни, нека тргнат тогаш по Бале како што кажа Артиљеро.

Абе ибра ке му се приклучи на неговиот 3476-ти клуб у кариера и се отвара простор за рун

Игуаин мислам се буни сака да си оди, а и да не е така двајцата знаат дека не им е место у елита затоа не се бунат...шо се однесуа до Руни да бидеме реални не можат сите 10+мил по сезона да му дадат не дека не го сакаат,он шо си е прост си е ама е играчиште...

Не го можам! :pos:
1074669_688297424530335_953146218_o.jpg

BPrG2HhCUAA7OiV.jpg:large

Да му ја види некој наркоман венана на давид,ке сака да му ја купи:D

Читам сме испратиле сега 15М фунти за Кабај од Њукасл.Реков јас, на крај ќе биде дај шта даш ... :)

Тоа е најглупава врста на трансфер. Значи, или за ефтини пари се купуваат талентирани деца, или се купува скап фудбалер кој веднаш ќе направи разлика во тимот. За вакви медиокритети како Кабај пари не се даваат, посебно не 15 милиони фунти.

Читам сме испратиле сега 15М фунти за Кабај од Њукасл.Реков јас, на крај ќе биде дај шта даш ... :)

Абе Кабај и не е така некое лошо решение, поготово ако е за 15 милки. Солиден играч и добро етаболиран во ПЛ. Само има 27 години во моментов и не е долгорочно решение. 2-3 сезони добри лежат минимум во него, така да негов тип на играч реално ни треба. Инаку вчера баш го гледав Баерн и некој ми викаше овде дека Тиаго играл крило, дека морал да игра со минимум еден играч зад него во средината, а вчера беше баш последен играч во средина и секој напад почнуваше од него. Делеше фантастични топки. Жалосно е што го испуштивме, но тоа е тоа.

Ако е во план да се фрлаат 40 милки за Цеск и плата околу 200 илјади неделно, подобра солуција според мене би била за тие пари Фелаини (23 м) и Кабај (15-18м).

Инаку вчера баш го гледав Баерн и некој ми викаше овде дека Тиаго играл крило, дека морал да игра со минимум еден играч зад него во средината, а вчера беше баш последен играч во средина и секој напад почнуваше од него.

Тоа беше мојата маленкост. Кога го гледав во Барса, најчесто се движеше по левото крило со продори кон средината. ;)

Тоа беше мојата маленкост. Кога го гледав во Барса, најчесто се движеше по левото крило со продори кон средината. ;)

Таков тип на играч е и со продира многу напред. Вчера неколку пати одеше во фор. А сигурно чим во Барса одеше лево, тоа ради што пополнуваше позиција на Иниеста, но да не отвараме дискусии околу него, да почекаме нашиве што ќе направат.

Таков тип на играч е и со продира многу напред. Вчера неколку пати одеше во фор. А сигурно чим во Барса одеше лево, тоа ради што пополнуваше позиција на Иниеста, но да не отвараме дискусии околу него, да почекаме нашиве што ќе направат.

Се знаш што ќе направат, ќе го шитнат Руни, ќе одат по Бејл, и ќе се крстат Клеверли да трча за двајца на средината...

:)

Заебанцијата настрана, многу повеќе би сакал да го гледам Бејл во Манчестер, отколку Фабрегас...

не е точно тоа за Кабај, каков црн Кабај. Кажа дека навивал за нас исега ајде одма испратена понуда. Не заебавајте, Рене Адлер ситуација.

Знам дека Мојс беше менаџер на Евертон ама ни таму не носеше вакви просеци. Сега го видов изворот на новоста, Сандеј Пипл:pos: не читајте свашта.

Што има ново за Руни, читам 47 Милиони евра и неделна плата од 250000 вистина или не ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom