Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Клубот размислува на промена на логото, како поранешното кое ги содржеше и зборовите Football Club. Значи да се додадат тие два збора на постоечкото.

Челзи изгледа ќе нудат 40 милиони фунти за Руни :cuc:

Бонус http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...490&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Клубот размислува на промена на логото, како поранешното кое ги содржеше и зборовите Football Club. Значи да се додадат тие два збора на постоечкото.

Бонус http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...490&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Најсериозно ова?

Извини, не се познаваше, не знам зошто. Да, точно е, но дали ќе понудат останува да видиме.

Ако достават понуда и ако ја одбијат треба да се луди..
Одма после тоа треба да се тргно засилене по Бејл зашто ќе мора да се донесе уште еден класа играч
--- надополнето: 21 јули 2013 во 01:02 ---
1017683_690176977666351_1163541410_n.jpg
:pos:

man-united-old-badge.jpg

Вака да биде? Не е кој знае колку лошо, ама ми изгледа поглупо и далеку постаровремски од ова. Одлично ни е логото, нема потреба од никакви промени, според мене.

man-united-old-badge.jpg

Вака да биде? Не е кој знае колку лошо, ама ми изгледа поглупо и далеку постаровремски од ова. Одлично ни е логото, нема потреба од никакви промени, според мене.
па нормално дека ова е старовремски кога новово е со поживи бои и подлабочински линии :))) нема да се враќа ова, само ќе се крене горе United а доле ќе се допише Football Club

па нормално дека ова е старовремски кога новово е со поживи бои и подлабочински линии :))) нема да се враќа ова, само ќе се крене горе United а доле ќе се допише Football Club

Не мислев за целосно логото, пак поглупо изгледа со football club доле. :)

Не мислев за целосно логото, пак поглупо изгледа со football club доле. :)
те сфаќам ама пекаа фановите од островот, мн комерцијално им било ова лол

Абе решен е Мојс да донесе еден шпански мидфилдер кај нас. :)

Ќе го потпишат фабрегас најверојатно,читав му понудиле 200000 неделна плата:confused:+бонуси. Сеа да го видиме вудвард на дело

Брејкинг њуз!!!

На FIFA Manager 2013 играм со Победа Валандово (мој тим :D) и пред малце Фабрегас премина од Барселона во Манчестер Јунајтед за 48м фунти! Август 2015 е иначе, а и друга работа...Јунајтед освоија ЛШ 2014 и 2015. И тоа тројна круна во 2015. :D

Едит: Уствари сеа гледам, четворна била и Карлинг Куп земале. Доминација! :vozbud:

Руни ни за 100мил не треба во Челзи да се даде, ќе ни се удри у глава, ако сака да си оди нека крши глава ама надвор од Англија и тоа за помалце пари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom