Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јанузај ако не почне да се крши ко Харгривс кај ќе стигне, за 4/5 години ќе парира со најдобрите у својата позиција!
Инаку за чија репрезентација настапува (ако настапува), и етничка припаднос се знае??
Белгија најверојатно :))))))

Одличен натпревар одигравме денес можевме дури и многу поубедливо да го победеме дрим тимот од Австралија ама ајде и 5 гола не им се малку. :D Денес посебно ме импресионираше играта на Лингард и мислам дека Мојс мора да му даде шанса оваа сезона во првиот тим дечкото има потенцијал да прерасне во многу квалитетно крило, исто така одличен натправар одиграа и Рафа, Велбек и Заха.

Браво деца ! Стримот ме клецкаше и убаво ги фатив само последните 20ина минути.

Не ми се верува како ва игра гледав(ме) од нозете на Заха-Џеси-Клевз-Аднан во завршницата. Штета што онаа Јанужај во 90' не влезе, ама аплаудирав од терасата за акцијата што ја изведоа заедно со Заха, кој гарант (што читав од вас, а и од тоа што успеав да го видам) ќе го гледаме доста и ќе се наметне во прв план сезонаава. На Лингард го видов вториот гол и беше технични дотеран за све паре - Не знам дали лзганицата на тој бекот, или шутот беше појак. Треба да се има он во предвид секако за понатаму ..

ПС - На ова маршалот би рекол : Кој има ваква младина, не треба да се грижи за својата иднина ! :D

Иначе сеа гледам, во вторник ќе не даваат на Спортклуб, никакви прајмови, мрајмови. Одлично! (y)

A68B9323F053445DA5AC16E482B49FF8.ashx

613026CD51E94D08AF93EBCAD17FA322.ashx

DD0E6BC061324B9DB29B50E8BCCE535B.ashx

0BB0D679F46843A6BAA39ACC59A374E9.ashx

Ајде сега Шинџи да го собереме во Јапонија и продужува караванот :D

A68B9323F053445DA5AC16E482B49FF8.ashx

613026CD51E94D08AF93EBCAD17FA322.ashx

DD0E6BC061324B9DB29B50E8BCCE535B.ashx

0BB0D679F46843A6BAA39ACC59A374E9.ashx

Ајде сега Шинџи да го собереме во Јапонија и продужува караванот :D

Prvive 2-3 kola ke bide koj kur e ovoj lingard za na kraj na sezona da bide istiot muabet ko so cicarito i eden ton budali sto gi vadi klubov od picka si majcina. Sekoja cest za Fergi, uste 900 godini da zivee.

Нова понуда до Фабрегас, 35 милиони евра + бонуси. Си се заиграа овие.

И неколку македонски знамиња.

Ilumious шо Шинџи?:D
Како мислиш што Шинџи? Па во Јапонија ќе се приклучи на тимот, продолжен одмор имаше :)

Иначе еден другар мој што живее во Австралија само што се прибрал од утакмицава, вика дека Керик и Клеверли се огромни во живо, му се потпишале на дресот кога излегувале накај автобусот, така да муабетите дека Керик поготово бил ситен и не толку снажен паѓаат во вода. Друго е од тв, друго е во живо :))))

луѓе ај некој ако ја најде утакмицава нека ми прати линк у пп,се на се 5мин изглеав.

Дечки, јако би било сите натпревари во HD од цела сезона да ги имаш на хард диск/цд-а а? :D Немав обичај да симнувам натпревари, ама откако го симнав последниот од минатата сезона со се славењето, со таа ѕверска слика, ми дојде желба за вакво нешто.

Па прашањето ми е, лесно ли се наоѓаат HD снимки, од каде најчесто и најсигурно симнувате, и колку време после натпревар излегуваат? Ме потсети budaletinka_r од погоре, па пуштете линк и накај мене, да почнеме од оваа од денес :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom