Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Среден прс за фановите на Лидс
sekogas koga ima spekulacii deka ke si ide dava gol I posle se se zaborava od strana na gomnata od novinari.
Hahahaa pesnata za Zaha
That's the way, Zaha Zaha, I like it, Zaha Zaha![]()
Иначе овој новиов систем ваш многу ми иде на живци, зашто нон стоп ме одлогира? Порано само отварав форум и веќе бев логиран, сега често ме одлогирува.Drugar ova e poznata pesna od 80tite mialam bea, that' the way, I Like it, aha aha, epten e zarazna I Zaha koga ke dade gol si ja pee so navivaciteСамо со текстот не правиме ништо, може ритамот да е добар како со РвПИначе овој новиов систем ваш многу ми иде на живци, зашто нон стоп ме одлогира? Порано само отварав форум и веќе бев логиран, сега често ме одлогирува.

Само со текстот не правиме ништо, може ритамот да е добар како со РвПИначе овој новиов систем ваш многу ми иде на живци, зашто нон стоп ме одлогира? Порано само отварав форум и веќе бев логиран, сега често ме одлогирува.
Drugar ova e poznata pesna od 80tite mialam bea, that' the way, I Like it, aha aha, epten e zarazna I Zaha koga ke dade gol si ja pee so navivacite
P.S. problemi ima stisni ctrl I f5