Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ви текнува кога ја изгубивме титулата од Сити и имаше еден текст кој го линкав тука со наслов Let them eat their cake? Се што беше пишано таму се оствари алал да му е на дечкото што го пиша.

Така да не се нервирајте еве пак кажете let them eat their cake и истото ќе биде само во ЛШ ;)

Вакви работи само им даваат мотив повеќе на Фергусон и на Гигс.

Ви текнува кога ја изгубивме титулата од Сити и имаше еден текст кој го линкав тука со наслов Let them eat their cake? Се што беше пишано таму се оствари алал да му е на дечкото што го пиша.

Така да не се нервирајте еве пак кажете let them eat their cake и истото ќе биде само во ЛШ ;)

Вакви работи само им даваат мотив повеќе на Фергусон и на Гигс.
Ќе мора да биде активен до наредна средба со РМА кога и да е таа :ROFLMAO:

Scholesy is back! :)

scholes.jpeg

Само јас сум тој што не може сеуште да се помири со проклетиот црвен картон што ме уништи?!:notworthy:
Ват?
Па јас недела не гледам натпревар од што сум нестабилен, тој прашува само дали тој бил :mad:

Само уште да сфатите дека црниот не е ставен за да дава голови на РвП и Руни во тим и топ ќе биде :) тој е нешто како Туре, за man marking и брзо претворање од ДМ во АМ. Знаат сите дека треба да вежба на финишингот и Перси беше креле на негови години.
Да не збориме за тоа што Велбек има Озгудов синдром и касни со развојот.

П.С од Керингтон се банирани двајца новинари на Дејли Мејл, ќе влезат пак само ако јавно се извинеле за збрката што ја предизвикаа со Руни.
Е арно де све тоа стои дека се бори,покрива на сите стране,ама нема да биде лошо некад и да претвори некоја шанса у гол нели?не зборим за голот со глава против Реал,зборим за класична шанса.Имало и други играчи у тимов,што се бореле,вршеле повеќе задачи на теренот,ама никој не бил овдека бранет ко Велбек,тоа е факт.Мислим немојте да ме сфатите погрешно,не го хејтам ама само си го кажуам мислењето,а дека почна стварно да досадуа дискусијава околу Велбек,почна и те како,дајте малце да оладимо.

Остај настрана Велбек...

Во нашиов тим играле играчи кои можеби и не го имале талентот на Велбек, не ни биле блиску, ама со тоа што се бореле на терен, давале се од себе станале миленици на фановите. Ретко кој на фан клубов ќе каже лош збор за Парк и Флеч од блиското минато пример.

Од моменталниот ростер на играчи што го имаме во тимот искрено во моментов нема некој кој треба да јаде некаков хејт или нешто слично. Валенсија игра топло ладно сезонава, но тоа е негова моментална форма и ако до крајот на сезонава не се пронајде себе сигурно следната сезона ќе го видиме во ново руво. Не смееме прелесно да се откажеме од него зошто тој беше нашиот мотор во вториот дел од минатата сезона и сите знаеме колку е важен за тимот кога е спремен 100% и е во добра форма.

Инаку младиве имаат уште да се доусовршуваат. Велбек да проработи уште на финишот и да се среди неговиот проблем со колената да може уште подобро да се одржи во рамнотежа ќе биде топ. Рафаел уште малку психички да се зајачи зошто на моменти се губи ради атмосферата и околностите од натпреварот, Де Геа да ги совлада нафрлените топки зошто се гледа дека му се доста слаба страна...Клевз е веќе претворен во готов играч, готов производ. Има уште кај него да се дооформува, но во него добивме страшен играч од средината.

Ајде сега гневот да се тури над сините во недела, па да атакуваме на двојна титула сезонава.

Posle ovaa vest da vidam posle mene postovi I ♥ Glazers.

EXCLUSIVE: Glazers will start negotiating new deal with Nike worth 1.000.000.000€ ONLY if Nike help to lure Ronaldo away and bring back to OT.

mnogu si tainstvena :)
kazi kaj moze da se procitaat kvalitetni vesti ...
Alastair Ferguson se vika covekot.

Ako Glazers napravat vakov zaeb, ke odam vo muzejot na holokaustot cveke da ostavam, kosher ke jadam, bilo sto.

Posle ovaa vest da vidam posle mene postovi I ♥ Glazers.

EXCLUSIVE: Glazers will start negotiating new deal with Nike worth 1.000.000.000€ ONLY if Nike help to lure Ronaldo away and bring back to OT.
Замислете само Роналдо,Руни,Ван Перси,се ежам :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom