Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Абе Велбек јасно е дека има талент и дека се труди, трчи, врши пресинг на противничките играчи, се враќа и да помогне во одбрана ама финишот му е полош и од тој на Торес моментално и треба многу да работи на ова ако сака да биде голем играч.

Абе Велбек јасно е дека има талент и дека се труди, трчи, врши пресинг на противничките играчи, се враќа и да помогне во одбрана ама финишот му е полош и од тој на Торес моментално и треба многу да работи на ова ако сака да биде голем играч.
Не се губи... -_-

Ти имаш бољи финиш од Торес а не па Велбек не се губете.
Види сега... Финишот на Торес е широк поим. Можеби последните година-две Торес има очаен финиш кој е тука негаде со тој на Дени.. Ама за Велбек да го достигне нивото на Торес, треба уште многу леб да јаде.. :)

Само уште да сфатите дека црниот не е ставен за да дава голови на РвП и Руни во тим и топ ќе биде :) тој е нешто како Туре, за man marking и брзо претворање од ДМ во АМ. Знаат сите дека треба да вежба на финишингот и Перси беше креле на негови години.
Да не збориме за тоа што Велбек има Озгудов синдром и касни со развојот.

П.С од Керингтон се банирани двајца новинари на Дејли Мејл, ќе влезат пак само ако јавно се извинеле за збрката што ја предизвикаа со Руни.

Хаха, незнам што е проблемот со тебе ама гледам дека увек сакаш ТИ да бидеш у право, викаш не солиш памет а реченицата ја почнуваш "Ее ова драги мои е тоа и тоа...". Очигледно е, и ќе ти ја олеснам работата - ТИ си во право mate. Ништо не кријам под сукња човече само сакам да ти објаснам дека сите други ја завршија истата работа што ја имаше Велбек. Кој црн давеник што ми правиш филмој не се дигај со Велбеков поради утакмиците со Реал каде цел тим играше одлично со многу трчање и покривање, каде сите имаат заслуги подеднакви, Велбек + ради голот, да беше Еванс со голот тој ќе го имаше кредитот + . Да не ја реши сам Велбек утакмицата? Да ја решеше, ќе имаше сега со што да се курчиш, но со една стандард партија извадена ко сите други на теренот, една партија единствена од незнам ти колку натпревари што играше сезонава, не ти држи
вода паметувањево твое.

:ROFLMAO: недостиг на аргументи и одма напад, јеп, лоша работа.

Ај прекинете да се лупате у земја, Велбек е наш играч и соочете се со тоа, и јас имав играчи што не ги сакав па не се трескав после секоја утакмица.

Ајде бе одамна немало ваков пресврт почнува да ми фали малце, заедно со прослава
http://www.soccerclips.net/videos/man-utd-3-2-tottenham-ronaldo1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom